- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz Cs1csó #63116 üzenetére
Én végig próbáltam az összeset egy sem felelt meg mindenben csak a MONKNOW itt csak egyetlen de jelentéktelen dolog nem tetszik a többi minden oké.Én az ikonokat amik a képen voltak magam csinálgattam vagy szereztem.Ha csinálsz egy regisztrált profilt és esetleg törlöd a böngésző beállításait ilyesmi akkor a profilból vissza állítja a beállított állapotot.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Cs1csó #63102 üzenetére
Nos én a MONKNOW new tabot használom teljesen testre lehet szabni.Igaz én még kicsit dolgoztam rajta ikonokkal.De ha beírod pl a kiegészítőknél,hogy new tab ki ad párat de amit én használok nem találtam jobbat,legalábbis magamnak mert a többinél hol ez hol az nem volt jó nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Itt mondod?
Nekem mikor alapértelmezett programot állítottam be vissza hozta a gyárit akár a képnézegetőt akár a böngészőt,párszor be kellett állítani mi legyen alapértelmezett aztán úgy maradt.Szóval nálad nem tudom,hogy lövi ki a kettő egymást mikor az egyik levelező a másik meg böngésző.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Hát javítottak a memória kezelésén elméletileg mert régen többet is meg tudott enni.Nekem is van egy laptopom i3 proci meg nekem csak 4gb ram de raktam bele egy ssd-t is így tűrhetően el vagyok vele.
-
Pityu.
nagyúr
AS firefox mindig is több memóriát evett,akkor a legnagyobb gond ha kevés a gépben a ram.Egyébként néha szoktak lenni anomáliák akár facebookozás közben akár xy oldal megnyitása közben,hogy az a lap kifagy vagy esetleg a böngésző is beáll kicsit de hál isten ez ritka.Nekem anno talán egy vagy két frissítéssel ezelőtt a firefox a kiegészítőkkel akadt össze és a processzort 65%-on hajtotta de azóta ez megjavult.Most 16 lappal 2200mega ramot használ max ez teljesen szokványos.Nagy ritkán még edgét használok más böngészőt meg nem hiába akartam már átszokni néha másikra mikor felmérlegelt én már rókás maradok
Akkor most gondold el a múltkor ide hoztak nekem egy gépet,hogy csináljak neki valamit mert nagyon lassú,1 magos proci,512mega ram,windows xp ugye a windows megeszik xy memóriát bár az xy még nem olyan sokat,meg nyitottákl a firefoxot rögtön 700mega ramot zabált az egész gép akkor el tudod képzelni 512 megából a firefoxnak azért csak kell a ram.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
em most minden jó,vissza raktam az összes kiegészítőt a proci nem pörög állandóan 64% körül,néha kicsit feljebb megy 35% körülig de az is néhány pillanat.Valami nem volt okés az előző verziós firefoxnál.
-
Pityu.
nagyúr
Úgy látszik verzió frissítéssel megnyugodott a firefox,mehettek vissza az eddigi kiegészítőim.
-
Pityu.
nagyúr
Fura ez,megint elkezdte pörgetni a firefox a cpu-t a laptopon ugyan ez a firefox van ugyan ezekkel a kiegészítőkkel és ott nem pörgeti.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Kékes525 #62778 üzenetére
Hát az old facebookot nem raktam fel.bár most is van néha,hogy valami felpörgeti a processzor egy pillanatra,most pl több és több féle lap van megnyitva pl youtube,facebook meg ilyesmi most olyan 35% a processzor használat,de legtöbbször pár százalék.Most lehet valami tartalom csinálja.
Ez a kettő kell és eddig nem is csinálták MONKNOW ,IDM
Amúgy a VT4Browser az hasznos?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Kékes525 #62766 üzenetére
Vírusellenőrzés meg volt egy két maleware amit talált irtottam,firefox profil törlése firefox újra telepítése meg volt.Még akkor a kiegészítők dolog maradt.Lehet olyan,hogy a kiegészítő éppen a legújabb firefoxal még nem annyira kompatibilis és azért csinálja valamelyik?
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Másnál van olyan,hogy valamiért a firefox sok processzor használattal operál? 64 és 84% között ugrál de most is pl csak 2 lap van megnyitva.
-
Pityu.
nagyúr
Valaki ismeri ezt az Infinity New Tab (Pro)-t?
Ez most vajon fizetős vagy az adataimmal fizetnék ha bejelentkeznék mondjuk facebook fiókkal,vagy vajon pénzbe kerülne?Ez valami kínai cucc lehet,csak akkor lehet minden beállítást használni ha bejelentkezek vagy fizetek érte nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Nézegettem firefox hoz new tabb wallpapper kiegészítőket,telepítettem is egy kettőt kipróbálásra tök jók meg minden szép képek meg va amelyik időt mindent mutat de nekem a new tabon 4 sorban be van állítva egy jó pár oldal,hogy ne kelljen mindig beírogatni csak rá kattintok és már bent is vagyok,na most ha akármelyik new tab hátteres kiegészítőt használom ezek az oldal felsorolások nincsenek csak a háttérkép.Meg lehet valahogy csinálni,hogy látszanak a lapok is amik ki vannak rakva?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Cs1csó #61512 üzenetére
Nekem már fent van az az edge mert fel lehet telepíteni melléknek néha használom,jó meg minden de bármit próbáltam rövid időn belül mindig vissza tértem a firefoxhoz.Nekem maradhatna a mostani facebook is csak egy sötét módot rakhatnának bele.
-
Pityu.
nagyúr
Gondolom majd még finomítanak rajta mert ugye ez még béta verzió lehet.
-
Pityu.
nagyúr
Valaki próbálgatta már az új facebookot?Én azt vettem észre az új felülettel jobban zabálja a firefox böngésző a memóriát.
-
Pityu.
nagyúr
Én mate translatet használom,tőlem még nem kért semmit sem.
-
-
Pityu.
nagyúr
Másnak is van olyan,hogy a helyesírás ellenőrző aláhúzza félig pl a helyesen leírt szót?Pár napja van ilyen nálam a firefoxban.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz Jack Oneill #60377 üzenetére
Azt nem írta,hogy a színekbe is be kell menni és ott lehet állítani
-
Pityu.
nagyúr
válasz Jack Oneill #60375 üzenetére
Ja én windowshoz nem nyúltam csak a firefoxhoz. A windowsét amúgy hol lehet beállítani?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Jack Oneill #60371 üzenetére
Sötét témával sötét a firefox kezdőlapja meg a fejléc de a beállítás menüben meg minden fehér.
-
Pityu.
nagyúr
Azt olvastam egy cikkben,hogy ebben az új firefoxban már a beállítások menüpont is el van látva dark móddal,de én ilyet nem találtam.Lehet ezt valahol kapcsolni?
-
Pityu.
nagyúr
Látott már valaki ilyet,néha lefuttatok egy malware irtót és olyankor minden firefox fejléc téma eltűnik.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Panthera #60339 üzenetére
Hú ez változó,van,hogy csak néhány tab van meg nyitva de néha akár 40 tab is volt már.De néha olyan mintha pl a facebook is gerjesztené a dolgokat,néha abból is megnyitok több ablakot.És nekem a firefox mindig automatikusan frissül fel,most is a legújabb van fent de már jó rég nem raktam újra nulláról.Isten igazán csak a könyvjelzőket szoktam kimenteni,aztán ami jelszavak ilyesmik el vannak mentve úgy sem mindig használom.
-
Pityu.
nagyúr
Érdemes néha nulláról újra rakni a firefoxot?Mindig csak frissíteni szoktam de néha el el kezd memória zabálni,vagy néha a procit is meg pörgeti.
-
Pityu.
nagyúr
Járt már valaki úgy,hogy letöltött jó pár fejléc témát a firefoxhoz aztán egyszer csak nincsenek sehol a letöltött témák eltűntek?Csak most vettem észre fent,hogy alapértelmezett témán van.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Kékes525 #59710 üzenetére
Na 19.7.1 re írtak ilyen szín villódzásokat vagy micsodákat,meg játékoknál mikro lagra panaszkodtak,de ép néztem ez a driver meg tegnap jött ki biztos javítottak rajta.Viszont még nem kapcsoltam ki hardveres gyorsítást de még nem is jelentkezett az a sok zöld csík.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Cs1csó #59700 üzenetére
Őszintén meg mondom ezt a drivert automatikusan a windows rakta fel mikor a legújabbat telepítettem,de olvasgatok az új vagy újabb amd driverekről de azokkal mindig van valami baj és nem mertem még felrakni egyiket sem.
-
-
Pityu.
nagyúr
Én meg internet download managert
-
Pityu.
nagyúr
válasz Cs1csó #59269 üzenetére
Eddig csak ublock orgint használtam meg voltam elégedve vele de most a memória dolog miatt gondoltam tesztelgetek kicsit.Bár volt olyan,hogy egy xy oldalon nem jött be reklám ublock orginnal de utána volt olyan ugyan ott egy két reklám csak be jött felugró ablakként pl.
A nano defender akkor most pontosan mit is tud ami még plusz?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Cs1csó #59182 üzenetére
Most olvasgattam ezt a hozzászólást én eddig ublock orgint használtam meg volt mellette nano defender.
Akkor most a nano adblocker az olyan miont az ublock orgin?És az ublock orgint meg a nano adblockert nem lehet együtt használni?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Mennyien használtok itt windows 10 1903-mast?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Van aki a béta firefoxot használja ami most 68.b04 nél jár vagy mindenki a 67 es végelegeset használja?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Cs1csó #59189 üzenetére
Az oké,hogy nekem 16gb van de nem kéne mindet megzabálni most 8,4gb áll
Ez annyit zabál akkor amennyit talál mi,ha lenne vagy 64gb-m azt is megenné#junior11
Most nem,hogy látványosabb még érezhető is,ráadásul én mindig össze vissza egy csomó lapot megnyitok ok terhel de eddig max 6gb vol nagyon max most meg 8,4gb áll a fogyasztás meg nem rég volt 10gb is
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Nem semmi a firefox megevett 10gb memóriát
Eddig sosem csinálta ezt pedig máskor is egy csomó mindenféle lap volt megnyitva most kb majd kétszeresét eszi ugyan olyan vegyes témával.Mitől lehet ez?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
Pityu.
nagyúr
Hát nem tudom,nekem tegnap óta kicsit lassabb lett a firefox meg pár lappal is több memóriát eszik mint anno többel.Meg volt egy ilyen furcsa jelenség a jobb sarokban
-
Pityu.
nagyúr
Most,hogy települt az új firefox 1903-mas windowson elkezdte felfelé srófolni a memória használatot aztán kicsit lassabb lett a böngészés,kiléptem a böngészőből és még félperc múlva is be volt ragadva a firefox míg ki nem lőttem.Találkozott már valaki ilyennel?
-
Pityu.
nagyúr
Egyébként az s3 translatorban az volt jó,hogy ha beállítottam egy oldalra az automatikus fordítást akkor nem kellett mindig nyomogatni,hogy fordítson hanem ha rá mentem egy oldalra és be volt állítva már automatikusan fordította is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest