- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Én is újrakezdtem (a tanító miatt, jópár drága skillpontot ellőttem a semmibe).
Nem használom a morált, de érdekesen hangzik... alighanem nem most lesz, mikor kipróbálom, mert a difficulty rating 127%-on áll (100 emberes csatára normalizálva), és hardcore van, nem lehet menteni/újratölteni.
Így is elkaptak már egyszer... eltelt pár nap, mire sikerült megszöknöm. Szerencsére még az elején volt, azóta még óvatosabb vagyok... habár... érdekel a dolog... asszem megint megpróbálom az elejétől. Kíváncsivá tettél
!Bevallom őszintén, én így öt hőssel (most van Robin Hood is) egyelőre maximum öt sea raidernek merek nekimenni, de akkor is úgy, hogy mindenkinek magasan van a hápéja. Borzasztóan erősek... ha baltákat hajigálnak, ezaz, akkor izzasztó tud lenni még így is.
Juteszembe, nem is baj, hogy újrakezdem, elkezdtem írni táblázatba a hősök paramétereit, tulajdonságait... így bele tudom venni a kezdő lóvét és szintet is. Egyedül a balanced War Spearemet sajnálom, de _nagyon_
.Oké, 339 az új rekord
! Remélem nekem is összejön valami hasonló
! A lovakkal az általános, ha kiütik alólad, akkor van esély arra (kábé 25%), hogy megsántul, ezért az "osztályváltás".Megakadt a szemem a "felsorakozás"-on, próbáld ki inkább a következőt (főleg íjászoknál jön jól, de bármi másnál múködik, pölö sea raider). Leállítod az embereket valami domb mögé (ha van), hogy ne lássa őket az ellen... így messziről nem szedik le őket távolsági fegyverekkel. Ha nincs domb az se baj, mert: egyedül előrelovagolsz, közel mész hozzájuk, beleszúrogatsz a népbe, de ha kemények, akkor csak annyi lesz, hogy pajzs mögött lovagolod őket körbe. Ha dobófegyvereik vannak, akkor nagy valószínűséggel mind elfogynak, mire a várakozó csapatod közelébe csalod őket. (Egy balta találat az egy ember sea raidereknél.) Ha megfelelő távolságra vannak akkor két lehetőség van:
A. az ellenség hátába kerülsz, és mert ők rád figyelnek, az elindított lovasroham úgy kapja őket hátba, hogy eszmélni sem tudnak
B. figyeled, hogy mikor indul el néhány ellenfél a rejtőző/várakozó csapatod felé... a többit elcsalod tőlük, azok rád figyeljenek, de néhányat hagyjál, hogy a várakozók felé szaladjanak. Mikor közel érnek, addigra a néped már minden idegszálával erre a néhány kóbor egyedre koncentrál, és szétszedik őket elég gyorsan. Szóval ily módon meg tudod "osztani" az ellenfél sereget.Remélem a morál úgy működik, ha közel van hozzájuk az a sok ellenfél, nem a csata legelejétől kezdenek el futni, mert akkor az úgy nagyon nehéz lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
.
! Remélem nekem is összejön valami hasonló