- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
zgospel #97048 üzenetére
Nem szeretnek negativ reklamot csinalni senkinek, mert nem ez a celom, csak rendkivul bosszanto.
Nekem azert mondtak az emailt mert kb sorban alltunk a szalonba mert csak egy elado volt minden markanal...
Valahol ertem, porges van de ha en valamit megigerek akkor ha bele szakadok is tartom magam hozza...Micsurin:
Nana hogy alkudok, uj autoknal is a listaarbol viszonylag siman elengednek 1-2 milliot, tavaly vettem egy uj vivarot, abbol 3,5 et engedtek el a listaarabol.
Ha ezt a tendenciat nezem akkor mociknal fel misi korul kellene engedjenek, de ezek csak abbol engednek ami beragadt 2017 es szalon motor, ha 2018 as kell perkalni kell...
Kiegeszitokrol nem is beszelve, full azt az arat szamoljak mint ami van a yamaha hivatlos oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest