- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
válasz Something_ #56456 üzenetére
Fura az a szexuális segédeszköz kinézetű izé...
Amit bubby00 linkelt az jó lesz szerintem. Megint csak köszi a segítséget mindenkinek!
-
V.Stryker
nagyúr
Hétvégén egy Selmecbányás körre valaki?
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
Há mit tudom én.. holnap? De ha többen leszünk, lehet jövő hét is. Tapasztalt vezetőnek, aki ismeri a terepet, örülnék.
Amúgy erre nem lenne jobb?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
baboss
őstag
válasz V.Stryker #56465 üzenetére
A jövőhét hétvége nekem jobb lenne,nincs betervezve semmi munka, ha többen mennénk akkor úgy intézem,hogy ne is legyen.Ez jó hosszú túra lenne,a majré csíkból is letudnék faragni az út alatt.
Anyagilag most elégé padlón vagyok,5000ft elég lenne a túrára tankolást leszámítva.1 tankolás biztos kell nekem a teletankon kívül.
Merre lenne az indulási irány,Párkány,vagy Hont ? -
-
válasz baboss #56471 üzenetére
A szigszalag csak a biztonság kedvéért van ott. A tábla anélkül is stabilan van. Lefelé sem tud lecsúszni mert a fém keretnek van ott egy kis nyúlványa. A háttámlát jól ráhúztam, nem mozog semelyik irányba sem. De azért irosaknál rá szoktam nézni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Bogyó bá' #56473 üzenetére
Nem bonyolítom, mert az ülés lekerül amint lesz konzolom és megy a helyére. Meglátom milyen lesz, de lehet ebay-ről azért rendelek egy lámpásat majd, anyagiaktól függően. Karcagi motoros találkozó után vinném a festőhöz a tankot meg lehet a hátsó sárvédőt szintén anyagiaktól függően. Aztán még szeretném az ülést is újrahúzatni és akkor az utas ülést is olyanra csináltatnám meg.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
V.Stryker
nagyúr
válasz baboss #56468 üzenetére
Jövő héten nekem csak a vasárnap jó. De végülis az is járható.
Menet Párkánynál megyünk át. Az az útvonal jóval technikásabb, ha jól láttam a szlovák oldalon is. Jobb azt pihenten.
Indulás pedig Szentendre OMV kút.Xaels: Neked melyik hétvége szabad még szeptemberben?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
FIREBLADE78
addikt
Kigyulladt a olajos kanna. Ez olajcserét vagy problémát jelent?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Daywalker
addikt
válasz FIREBLADE78 #56478 üzenetére
El kell oltani
Viccet félretéve, nézd meg a manualt...de többnyire olajnyomás probléma. Lehet csak az olajnyomás gomba fosta el magát, esetleg a csatlakozó a gond, vagy tényleg nincs olajnyomás. Ne használd amíg nem derítetted ki."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
válasz FIREBLADE78 #56480 üzenetére
Bátor tett volt. Bár ha nem állt be, akkor csak nincs komoly baj. De nézd meg, mert nem tom nálad jelent-e vmit még ha ég. Bár az olajcserét nem így szokás jelezni, hanem külön lámpával mondjuk.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
HSM
félisten
válasz FIREBLADE78 #56480 üzenetére
Olajos kannánál azonnal motor leállítás, és megállás, akárhol vagy, akármi is történjen. Olajnyomás nélkül elég hamar kuka a motor, szinte azonnal. Pláne, hogy csak akkor jeleznek a lámpák, amikor már tényleg teljesen KO a nyomásnak.
Érdekes, hogy nálatok nem mondták oktatáson....
Ha még működik egy hosszabb kör után, akkor reménykedhetsz, hogy csak a jeladó vagy a vezeték hülyült meg.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz V.Stryker #56485 üzenetére
Tegnap - bár nem mondtam - eléggé el voltam keseredve. Azt hittem, ezt a büdös életben nem fogom megszokni. A mai út első harmada is hasonló hangulatban telt, aztán sikerült a megfelelő testhelyzetet felvenni, és a vége felé már erősen vigyorogtam.
Amúgy határozottan fárasztóbb vele motorozni mint a kicsivel volt, az én rozoga fizikumommal nagyon megdolgoztat. Amúgy persze mindenben különb, kevésbé veszi észre a kátyúkat, nem pattog. A legfontosabb talán pedig az, hogy ezen van FÉK! Így nagybetűvel.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Archer
őstag
válasz Something_ #56488 üzenetére
Volt itt nem is olyan régen szó róla: alázat. Hamar beszarat ám az a játékmotor is olyan körülmények között, ahol nem tudom már fejből az összes kanyart Bocs, nem trollkodás, csak tényleg, alázat
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
válasz Anulu79 #56445 üzenetére
Ne haragudj kicsit átsiklottunk feletted. Hát az, hogy meddig érdemes visszamenni típus függő és pénztárca. Yamahát például vizeset nem fogsz találni. Honda Shadow-ból meg Suzuki Intruderből akár 10-15évet is vissza mehetsz az időben mert nagyon sokáig minimális volt amiket változtattak 1-1 szérián. Kérdés pontosan milyen igények vannak?
(#56477) zeon.hu szerintem én csak jövök-megyek, kis bandázás az ismikkel aztán ennyi. Amúgy Indian Larry akar lenni az avatarod?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hogy jártam...
Ma elmentem motorozni majd 1 óra után leálltam egy buszfordulóban megnézni a térképet. Majd indítanám a motort de csak tekeri majd elmegy az ereje... Aksi lemerült. Felhívtam ismerösöm azt mondta toljam be 3-asba. Szerencsére kicsit lejt volt a buszforduló másodikra sikerült is Rohadjon meg kegyetlenül elkentem a száját irány haza Majd féluton egy tetves muslinca vagy mi bekerült a bukóm alá nyakrészen keresztül közvetlen a fülembe majd elkezdett bemászni... Gyorsan leálltam motor letámaszt de nem állitottam le majd kipiszkáltam a kis rohadékot. Motorra vissza egyesbe be, erre letilt és leáll és nem is indul nem is teker
Ekkor veszem észre kitámasztót nem hajtottam fel Pöccre indult szerencsére. Most értem haza.Fz6-n 2004-be milyen aksit kell, érdemes venni és hol szoktátok ti?
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
válasz bigdady #56496 üzenetére
Nekem ugyan ezt csinálta az SV nyáron. Nagy melegben városban lefulladt, valami nem volt oké, majd alig tekerte, mint ha az akku lemerült volna. 2-esben betolás, 5 perc múlva mintha mi sem történt volna, teker.
Máshol azt írták, önindító tekercse lehet melegben zárlatos, vagy feszültségszabályozó. Azóta nem csinálta, kopp-kopp, de megtanultam egyedül betolni a gépet a biztonság kedvéért.
(azóta volt is rá szükség, mert a kormányzárat lock-on túl fordítottam, parking állásba a munkahelyen, mire kiértem leszívta az akksit a helyzetjelző )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest