- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Teasüti #37147 üzenetére
Nekem ha nem a fűtött garázsba lenne télen biztosan elkezdene legalább rozsdásodni. Eszméletlen nyirkos ott a levegő ősszel. Még ilyenkor is van, hogy nedves a beton. A robogón volt, hogy oxidálódtak a kapcsolók, de volt, hogy a pára belefagyott a kulcslyukba és nem tudtam beledugni, hőlég fúvóztam. Ez pár nap alatt történt. Azóta inkább ki be ráncigálom a motort fűtöttből ami elég nyűgös.
Más: Megtört a jég, a helyi motoros rendőr páros köszönt! Mindig erős 40-el látnak halkan elrobogni.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Dexar007
veterán
400km mulva 30.000 km. 22.700-zal vettem oktober vegen.
Give me your cum,bull!
-
K3NZO
senior tag
Kicsit off de úgy gondolom, lehet valakit érdekel:
Eladó Givi M5M platni (monolock dobozokhoz jó, 6eFt)"Per aspera ad astra"
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv
Tudtok olyanról aki kitudja szedni az ütést az első kerekemből? Küllős felni, az átmérőben van pár milliméter eltérés Már kezd elegem lenni, hogy egyenes úton is rázza az elejét. Most levettem a guminyomást 1,75-ről 1,5 bar-ra így nem annyira vészes, de még mindig zavaró. A környékbeli bringaboltokban kérdeztem, de egyik sem vállalja. Elsősorban Komárom - Esztergom megyében keresek, de Budapestre is hajlandó vagyok felvinni.
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
csongi
veterán
válasz Szakbarbár #37156 üzenetére
Milyen a felni? Fuzott kullos vagy ontott?
-
stifi
senior tag
válasz Teasüti #37147 üzenetére
nem biztos hogy nekem ők csinálták, de az tuti hogy nekem egyedi méret kellett és rajz alapján nagyon szépen összerakták, futár hozta darabokban és egyedül összetettem, tehát tényleg plug and play és ha nincs garázsod ez jobb mint takargatni ponyvával.
ha viszont ponyvázod, olyat vegyél ami szellőzik!Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
stifi
senior tag
válasz Something_ #37161 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani neked, mert az enyém szélcsendes helyen van egy fal és egy bazi nagy fa között.
4 éve van meg, sehol egy elengedett ragasztás vagy szerkezeti hiba, aki csinálta szépen dolgozott.az viszont biztos hogy az egész váza zártszelvény és ilyen méteres karókkal lehet rögzíteni a földhöz, a ponyvát pedig a zártszelvény-szerkezetre kell ráerősíteni. a ponyva pontosan illeszkedik a vázra és még kötéllel körbe lehet feszíteni rá.
az a gyanúm hogy ennek szélben sincs semmi hangja, legfeljebb a bejárat loboghat erős szélben de ha fal van mellette akkor ott sem hiszem.Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Zomb€€
őstag
válasz yodamastah #37071 üzenetére
Köszi!
Az irányelv nagyon hasznos, akkor elkezdek én is így nézegetni."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Type-R
őstag
Tud valaki jó éttermet Komárom- Esztergom Megyébe?
Haverral akarunk holnap kicsit motorozni, és a Győr-Budapest szakaszt az 1-es főúton tennénk meg, és kellene egy jó kis étterem valahol a környéken. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz -Mosquito- #37168 üzenetére
Nincs mindenki tele pénzzel, és szerencsére vannak használt holmik is.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Buster17
addikt
Valaki nyáron nem megy Niederösterreichba?
-
tboldi
nagyúr
válasz Dexar007 #37166 üzenetére
Én nem rég vásároltam be összesen 97k-ért (kisebb kedvezménnyel). Vettem:
- Sixgear Trail dzsekit (37k)
- Sixgear Trail nadrágot (28k)
- Forma Rookie cipőt (20k)
- egy valamilyen kesztyűt (9k)
- és egy aláöltözőt (8k)Sisak már van régebb óta, egy Lazer Breva Z-line. Anno 41k volt. Szóval ha százból nem is, de nem sokkal többért azért be lehet öltözni.
-
vendingo
veterán
Én sikeresen felöltöztem olcsón akciós cuccokból:
Gatya: 25k
Kabi: 25k
Kesztyű 30k helyett 15k
Csizma: 45k helyett 30k
Sisakok: 30k +100k
Aláöltöző: 4k
Gerincvédő: 10k
Vesemelegítő: 6k
Térdmelegítő: 4kCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz -Mosquito- #37174 üzenetére
Csak arra az ellentmondásra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy sokan itt a topicban is lef*sott, öreg, rongyos motorokkal járunk (ami természetes, hiszen erre tellik), de "nem ember" az, akin nem 100-200 ezer forintos Arai vagy Nolan vagy Shoei vagy mit2domain sisak van, és nem aggat magára újabb 200 ezer forintnyi bőrruhát és kevlárprotektort, nem húz 60 ezer forintos kesztyűt, 100 ezres csizmát. Tudom hogy nagyon erősen sarkítottam, de remélem, hogy így "átjön", hogy miért is írtam az előbb.
(#37177) bob.zxr: hogy ne menjen kárba, azóta csak esőben szeret motorozni....
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Dexar007
veterán
válasz -Mosquito- #37174 üzenetére
Kinai vs markas cipo esete.
Markasat veszel 20-ert,es remenykedsz,hogy par evig kitart.Vagy veszel 10 kinait,es ha kethavonta is tonkremegy,akkor is jobban jarsz,mivel legalabb nem kell mindig ugyan azt hordanod.
Give me your cum,bull!
-
vendingo
veterán
De én voltam.
Tudok én üzletet csinálni.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-Mosquito-
őstag
válasz Dexar007 #37176 üzenetére
Használt több éves betonkemény gumi vs új gumi.. Persze valaki csak a Mátráig jut el,az oda pont jó is.
100-ból dobjál már össze egy motoros cuccot légyszíves,amit esetleg nem egy szezon után kell kukázni. Te mit vennél?
Saját magad biztonságán nem kéne fillérb@xakodni..szerintem.Vendingo:
[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
félisten
Szerintetek is érződik a meleg vezetési stílusban? Pár dilis akadt ma is.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Ferdzsoo
addikt
100k-ból ma senki nem dob össze egy valamire való motorosszerkót.
Még sisak nélkül is nehéz. És akkor tényleg nem szálltam el..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
amdk7
aktív tag
válasz Type-R #37167 üzenetére
Én egyszer itt tömtem degeszre magam: Vadkan tanya
Hangulatos, kellemes kiszolgálás, rálátás a Dunára, és ott már nagy forgalom sincs.Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
polimorf
tag
Tegnap vettem esőruhákat (munkaruházatist keki zöld színű 2100ft/db) , mivel hétvégén készülünk a Tátrába 2 napra és mondja az esőt.
Itt az útvonal: [link]Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
válasz -Mosquito- #37190 üzenetére
Első nap Demenovai jégbarlang környékén megalszunk. Sajnos csak ebéd után tudunk indulni azért ilyen rövid az első nap. Másnap jégbarlang megtekintése, onnan a Lomnici csucs megtámadása remélem felvonóval és nem gyalog. Onnan pedig indulás haza.
4 motorral 5-6 fő-vel megyünk[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
válasz -Mosquito- #37190 üzenetére
Azért indulunk későn mert pest mellől Gödről jönnek a srácok, megvendégelem őket egy ebéddel és utána indulás. Szerintem egy délutánba ennél több nem fér bele. Pláne, hogy nincs autópályázás.
[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
csongi
veterán
Haat szazbol sajnos nem kell ossztenni motoros Cuccot! En 75-80nal jarok es nincs motoros csizmam. Kesztyut es a kabatomba bekerulo konyok vall protektort kaptam. Szoval 150-200 kozott mar ossze all! Lehet aprankent is , de mindig van riziko mig nem teljes a vedelem. De mint tudjuk ez is az adott pillantba dol el. Teljes protektorozas mellett is lehet kampec sajna de inkabb legyen az emberen es mint ne.
Az ismerosom 5-6 hete esett robogoval. Kabat volt rajta csak. A combbjabol kiszakad egy tenyernyi izom! Most hegesztgeti ossze a gyogytornasz es a termeszet gyogyasz barataim.
40-50 el ment kihajtottak ele.
Mikor ezt meglatta a gyogyi baratom, annyit mondott, most mar ertem a protektor maniadat.
Szakbarbar: Bekescsaba mellett van egy ugyes kerek fuzos! Nem is dplgozik dragan!
Holnap remelem nem felejetem el, elkerem az elerhetoseget, es atdobom privatba.[ Szerkesztve ]
-
polimorf
tag
válasz -Mosquito- #37193 üzenetére
Marhagulyás lesz a kaja.Nejem annyit csinált, hogy nyugodtan belefér még egy adag
Csak a kisebbik lesz itthon a nagy melózni fog. (valakinek lóvét is kell keresnie ha a többi csak költi )[ Szerkesztve ]
-
polimorf
tag
válasz -Mosquito- #37197 üzenetére
Téged mindíg szívesen látlak egy ebédre (Ja és persze Bogyót is. )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest