- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Levágni azért vághatja le a tel.könyv bejegyzéseket, mert a SIM-re mented a számokat, az pedig legjobb tudásom szerint max. 12 karakter lehet.
A GPRS-paraméterek a WEB-elérés WEB-kapcsolatok részben vannak -ott tudod módosítani azokat. -
válasz
zsuzskalili #359 üzenetére
A UNICODE a nemzetközi szabvány a ''mobilábécében''. Sajnos, a magyar ékezetes betük csak mint speciális karakterek kerültek bele (a jobbra dőlők).
Én úgy oldottam meg, h. elküldtem magamnak (egy másik készülékről; pl. Nokia, SE) a balra dőlő ékezetes karaktereket (á, é, í, ó), majd minden karaktert külön sablonként elmentettem. Ezután SMS írásakor be lehet illeszteni a sablonból a betüket. Ami gáz, ha megfigyeled, minden egyes ékezetes betü beillesztésekor így kell eljárni, tehát egy kicsit macerás az üzenet küldés, de sz.tem nem gáz.
Az ő és az ű betüket kerüld (ezekre nincs ''megoldás''). -
-
válasz
Deluxe00 #328 üzenetére
Letörölsz pár felesleges dolgot. A memória ennél a készüléknél nem bővíthető.
icaros:
Sz.tem nem. Én tuti, nem tenném, mert garanciális hiba még az utolsó napokban is kijöhet, ami elég kellemetlen, ha előtte üttetted ki a telcsit... Főleg a mai készülékeknél, amiket -a régiekkel ellentétben- nem évekre terveznek...
[Szerkesztve] -
-
-
A Pannon nem szokta módosítani a telefonok szoftverét. Max. a telefonon szerepel egy djuice logó, plusz a könyvjelzők között szerepel a djuice oldala, esetleg ez a kezdőlap.
A Voda szoftverét sz.tem a szervízben kérheted, h. leszedjék. Legalábbis bátyám vodás T610-énél így volt. -
-
-
-
válasz
oettinger01 #58 üzenetére
Ha beállítottad az MMS-t, egyszerűen a tel.szám helyett írd be az e-mail címet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Autós topik