Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gbela

senior tag

válasz fcbarca #85 üzenetére

Hali,
    nem hiszem h sokat segit, de annyit tudok h nekem siman mukodik a teloval, szoval nem hiszem tipus hiba lehet.

• gbela

senior tag

válasz melodie #76 üzenetére

Hali,
    En motorola.de-n vettem, szoval az otthoni valosznileg mas. Itt ha baja van elkuldom nekik es javitas utan kuldik vissza. Februari security patch van rajta, nem volt meg update miota vettem.
    A velemenyem tovabbra is nagyon jo, bejott a telo, legalabbis az en igenyeimnek. (Nekem fontos szempont volt a meret, es bar csak par mm-rol beszelunk, a legtobb telo ekkora kijelzovel picit nagyobb, ez meg pont kezreall). Amugy minden pipec, uzemido jo, kepe baromi szep, rendszer gyors. Fenykepezot meg tovabbra sem teszteltem erdemben. Egyelore legnagyobb "bajom" a teloval, hogy az ujlenyomatolvaso nagyon vilagos amikor rateszem az ujjam este teljes sotetsegben...kisuti a szemem...nahat ez legyen a legnagyobb persze :D

• gbela

senior tag

válasz Lami66 #67 üzenetére

Nincs, ahogy kollega reszletesen meg is valaszolta. Viszont epp tegnap este tettem fel Cube ACR-t, es bar csak egy teszthivast csinaltam eddig, az mukodott, igaz eleg halk volt a masik fel, de boven hallhato ha feltekertem. Illetve nem is problakoztam meg a rogzites forras allitgatasaval. Szoval van remeny.

• gbela

senior tag

Na ment egy huzos napnyi akksi teszt. 2 sim, youtube vagy spotify ment egesz nap a hatterben, neha youtube eloterben is, nagyreszt BT fulesen. Par hivas, uzenetek mindenfele platformokon. Android auto (wireless) kb masfel orat navigacioval. Par kep es rovidebb video.
    Latszik, h kb fele toltottsegnel mar megvolt 19 ora 4 ora SOT-tal, nem tudom pontosan h az x-plore hogy zabald fel annyit par perc alatt, halozaton masoltam egy nagyobb filet a telora es annyi.
    Elegedett vagyok

[50%] [nap vége]

• gbela

senior tag

Na hogy legyen némi aktuális vélemény is.
    3 napja van meg a teló. Egyelőre minden pipec. Külső bejön, szinte ugyanaz mint előző telóm (Huawei P40 Pro, ami amúgy mai napig tökéletesen működik és lekörözi a mai csúcstelók 90%-át szinte mindenben...csak nem bírtam magammal és újat akartam), csak picit nagyobb.
    Stock androidot nem igazán használtam még sosem...szerintem elég bénácska, de ez nem a teló hibája. Microsoft launcherrel használom, sokkal jobb a homescreen és van üzenetszámláló az ikonokon.
    Kijelző szuper, alapból szaturáltra van állítva amit gyorsan natural-ra állítottam, mert nagyon sok volt, emellett szép és fluid, fényerő mindkét irányban nagyon jó.
    Akksi ekézését nem annyira értettem sem a tesztben, sem a hozzászólásokban (olyanoktól akiknek nincs is ilyen, csak látják, hogy 4600 ésakkor már miért nem 5000 :D ).
    GSAM arena letesztelte részletesen ahogy szokták, és kitűnőnek értékelték...amin is meglepődtem még a vásárlás előtt, de reménykedtem, hogy jól mérték. Természetesen még nagyon kicsi a mintám, de 1nap12 óra után áll 30%-on, 8 óra screentime-ot mutat (amit kicsit soknak érzek, bár tény, hogy egyfolytában ment szinte, most lőttem be mindent + sok olvasás meg youtube). Igaz ebből csak 1 napig volt benne a sim. Lényeg, hogy promising, 2 napra számítok átlagos használattal.
    Kamerát egyelőre nem használtam különösebben, nem is számítok P40 szintű képalkotásra... Esetleg majd megnézem Gcam-es mókolást, hátha sikerül javítani.
    Egyetlen negatívum egyelőre, és az nagy, az a fogás. Ahogy teszt is írja, naggyon slippery a készülék. És mert sosem használok tokot így ki kell rá találnom valamit. Előző telón ezt fasza textúrázott hátlapi "skinnel" oldottam meg, de mert ezt a készüléket valsz alig veszik, kevés hozzá a kiegészítő, illetve a felhasználói tapasztalat...talán ezt lehet is második negatívumként említeni.
    Egyelőre ennyi. A frissítések gyakoriságától nem félek, természetesen ez magánvélemény de nem is értem miért pörögnek ezen a népek ennyit. Mi van, ha nem kap meg a telo egy következő android főverziót? Mik azok az elengedhetetlen szolgáltatások, ami miatt mindenki úgy odavan? Ezt sosem értettem. P40Pro az kb 2 éve android 11-en "ragadt", minden funkció és szolgáltatás (google is...persze ez "sufnituning) tökéletesen működik. Persze lehetnek marginális igények amik valóban fontosak egy egy frissítésnél, de ha megkérdeznénk a frissítések miatt reflexből telefont/gyártót lehúzó kommentelőket, hogy pontosan mi is hiányzik az ő életükhöz a következő androidból akkor bajban lennének. Nade ez személyes preferencia ahogy írtam is.
    AMA

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés