Hirdetés
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veg1ta
tag
Hali!
Most adom tovább a defy-met és 4.0.4 van rajta. Viszont benne van a fiókom összes adata, jelszavak, ilyesmi... mit csináljak, hogy ezen adatok eltűnjenek róla az ics pedig megmaradjon? wipe data? factory reset? -
Veg1ta
tag
Hali!
Hogyan lehet úgy törölni minden adatot a telefonból (tel.számok, fiókok, egyéb jelszavak ill. applikációk) úgy, hogy a jelenlegi 4.0.4 android megmaradjon rajta?
-
Veg1ta
tag
Sziasztok!
Már legalább 1 hónapja, hogy frissítettem a gyári 2.2-őt (CM9-NIGHTLY-120716-Defy.zip) ezzel, 4.04-re... Meg vagyok/voltam elégedve, eddig... Igazából egy dolog zavar, de az eléggé, mert sűrűn használtam régebben és most is fontos lenne.
Szóval. 2.2-őn Dolphin browser-el szépen tudtam online tv-t nézni (főleg foci és forma1) ugye a Dolphinban lévő flash player által... Na most is elvileg lennie kellene benne, de nem játssza le, a videó helyett középen kis kocka kérdőjellel... Erre most ébredtem rá, amikor már kellett volna... :-/
Remélem valaki tud segíteni abban, mit csináljak, hogy újra tudjak flash-t nézni!? (régi rom-ot nem szeretném visszatenni és új telefont sem fogok most venni...)
A válasz(oka)t előre is köszönöm!
-
Veg1ta
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, remélem tud valaki valami okosságot mondani rá, mert már nagyon bosszant a telefonban, hogy néha nagyon belassul... itt főleg a csomagkapcsolatos internet bekapcsolására gondolok... amikor belépek a data manager menübe, állandóan számolgatja az adatforgalmat és van, hogy eltelik 15-20mp is mire tovább tudok lépni és a data delivery-ben be tudom kapcsolni a netet. Volt már Ace-em, mini pro-m, ott lehetett widgetből egy gombnyomásra netezni...
Illetve van, hogy már a menüben is elég lassú... pedig elvileg az Advanced Task Manager képernyő be- és kikapcsolásakor kinyírja a fölösleges progikat. Az akksit is ez tartja életben 2-3 napig... e progi nélkül 1 napos volt.
Van erre valami megoldás, hogy gyorsabbá tegyem, (új rom? egyéb okosság?) mert már azon gondolkodom, hogy lecserélem... pedig szeretem! :-/A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti játékok OFF topik
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Biliárd és snooker topik
- Padavan firmware
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest