Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
_az
senior tag
a drogkarrier szerintem eléggé kiszámíthatatlan...
mellesleg össze kéne vetni egy ''alkoholkarrierrel'' és ''dohánykarrierrel''...
amíg azok legálisak + vehetek recept nélkül kedélyjavítót...
-
-
-
divot
veterán
Azoknak, akik fűvel kezdték, a 9%-a jut el a heroinig. Na most ha ők nem kezdtek volna el füvezni, akkor értelemszerűen nem jutnak el a heroinig. Ezért nem lehet liberalizálni a piacot, mert hiába a 91-92%, aki nem lesz problémás drogfogyasztó, ha ott marad a maradék, aki viszont csúnyán leépíti magát. És tényleg nem lehet előre tudni, hogy kinek milyen lesz a drogkarrierje.
-
Ize, a fu miert lesz az ut resze? Az inkabb vmifele tevut lehet a leendo heroinista szamara, leven, hogy az egy remek kis pszichedelikus cucc, hatasaban nagyjabol semmi koze nincs a heroinhoz.
Ennyi erovel azt is mondhatnank, hogy nem tudhatjuk, hogy ki all meg a porcukornal, es azzal talan kozelebb lennenk a valosaghoz, mert az legalabb jo (ellentetben pl az LSD-vel, ami nem jo, abszolut semmi euforiat nem okoz). -
faster
nagyúr
Szerintem a törvényi egybemosás, és az, hogy démonizálják ezt a sokféle szert egy kalap alá véve, ez nagyon rossz hatású. Valahogy komolytalanná válik az egész drogprevenció a fiatalok szemében. Kipróbálják a füvet, aztán azt hiszik, bármit kipróbálnak és sebezhetetlenek, a szülők az iskola pedig csak ''szokás szerint fölöslegesen aggódnak''. Itt üt vissza az, hogy gyakorlatilag hazudnak nekik azzal, hogy egyformán károsnak állítják be az összeset. És ha egyszer eljátsszák a szavahihetőségüket a szülők vagy a tanárok, akkor már sz*rni fognak a fejükre.
-
Meglehetosen sok gyerek kerul olyan helyzetbe, hogy kap egy kis ezt-azt, eleg sokat ismerek, viszont egyikuk sem lett heroinista. Amugy meg tovabbra sem ertem, hogy miert a fu demonizalasa lenne a megoldas, mondjuk a korrekt felvilagositas elleneben.
A helyesirasi hibat meg el is arulhatod, es akkor kijavitom
-
sharker
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Igen ezt én is hallotam

És szegényeket kirúgták...Pedig orvosokból most is hiány van...
-
faster
nagyúr
Le lehet néhány füvest buktatni egy-két razziával, csak épp szerintem ez nem old meg semmit.
Nem azt mondom, hogy a füvet legalizáljuk, hajrá. Egyszerűen nem tudom, mi a megoldás. Úgy érzem, azzal, hogy még jobban tiltjuk, nem érünk el semmit.
(gimnazista unokahúgom azt mondta, hogy fűhöz majdhogynem könnyebben hozzájuthatna, mint alkoholhoz a sulijukban, ez szerintem mindent elmond a jelenlegi állapotról) -
faster
nagyúr
Elhiszed, hogy abból lesz az alkoholista, aki az elején csak ritkán iszogat, és akkor is csak sört, aztán később már küldi le a feleseket, mint az, aki kocsma közelébe sem megy?
Persze ebből azt is le lehet vonni, hogy a sör kapuital. Csak épp hiába tiltanák a sörfogyasztást, nem oldana meg semmit, legfeljebb kitermelne egy újabb maffiát. -
faster
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Én egy szerencsétlen fiatalt látok, aki meghalt herointúladagolásban, persze végigjárta az ilyenkor szokásos utat a lágydrogoktól az extasyn, speeden, LSD-n át a hernyóig. Leginkább a heroin hatását mutatja be, amiről szvsz sokan tudják, hogy egy adag is testi függőséget okoz. Ehhez képest nem értem a film végén (és enyhén szólva nagyon visszatetszően hatásvadász) amikor azt ismételgeti valaki, hogy a fű mekkora szemétség, mert ha füvezel, véged, miközben meg különféle extasy tablettákat mutat felváltva.

Most megint ott tartunk, hogy nem tudtunk meg semmit, a halott srác képei sokkolóak, de megint nem tiszta, hogy most ez a fű miatt történt vagy sem (még az apja is a fiú természetére fogta néha, néha arra, hogy túl lazán fogta a fiát...)
Legjobb esetben egy-két embert aki esetleg készül a füvezésre, elriaszt, egyébként szokás szerint nem fog semmi sem változni. -
Es vajon az eselyesebb az elhalalozasra, aki lelegeztetogepen van, vagy az, aki eleteben nem volt korhazban? Konkluzio: a lelegeztetogep ol. Ugye, milyen hulyesegeket ki lehet igy hozni?
Ne keverjuk mar a korrelaciot (mar ha van egyaltalan - a szorosabb ismeretsegi koromben egyetlen ex-herkas van, de o kapasbol azzal kezdte) az ok-okozati osszefuggessel. -
GombócArtúr
senior tag
Állítottam én az ellenkezőjét? Az lett kifejtve, hogy miért csinálhatták meg pont íGY a filmet.
Mondjuk igen, negatív oldala is van. A hozzánemértők megbélyegzik és elitélik a fűfogyasztókat, mert a sráccal is ugye mi lett. Viszont hasznos is, az ember jó ha tudja, ha nem vigyáz, hova jut. -
faster
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Tipikus csúsztatásos film a füvezés témájában. Egy 8 osztályos kölyök többet tud a füves cigiről mintsem hogy ezt elhiggye.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Total egyetertes reszemrol...
Attol, hogy valaki rosszul nevel nem szabad ez kovetkeznie, hogy a gyereket holtan talalja a szomszedszobaban teljesen eltorzult abrazattal...
A legjobban nevelt gyerekbol is lehet kabszeres sot az is nezopont kerdese, hogy ki szamit ''jolnevelt'' gyereknek... -
ody42
senior tag
herkót épeszű ember nem próbálja ki, akár jól nevelték, akár szarul, akármilyen szar az élete... Valaki írta lejjebb, hogy ha a ''rossz'' dolgokkal okosan bánunk,akkor ''jól'' jöhetünk ki belőle. Igaza van, ész kérdése az egész, de nem kell hozzá 140-es iq, elég a 60, hogy lásd a dolgok következményét.
-
yerico
senior tag
''Ez a film kb arrol szol, hogy ''nem birtuk normalisan felnevelni a gyereket, es most szeretnenk a kabitoszerekrol is hulyesegeket mondani''. ''
Csak nehogy a saját gyereked keveredjen véletlenül az iskolában egy olyan gyerek közelébe, aki ad neki egy kis kábszert, majd 1 év múlva százezreket fizetsz a temetésére. Ezt a szülők nem tudják megakadályozni, ha hülye a gyerek, akkor hülye.
Az aláírásodban meg szerintem helyesírási hiba van.
-
hz hefti
tag
megneztem...
hmm.
ez megint a vegletekrol szol. ha vki elkezd fuvezni teszemazt bulin vagy koncerten, abbol nem lesz ilyen heroinista felpuffedt hulla. en azt mondom, h ha az ember a ''rossz'' dolgokat okosan csinalja akkor ''jol'' jar -
yerico
senior tag
''Én is elég gyenge vagyok lelkilegDe sose nyúlnék durvább cuccokhoz.''
Csak hogy tudd, mindenki azt hiszi, hogy ő meg tudja állni. A fű is függőséget okoz, és egy idő után csökken az általa nyújtott élmény, márpedig az élményt fenn kell tartani, ezért jönnek a keményebb drogok. A végén mindenképpen beledöglik az ember, akár ki tud belőle mászni élve, és egész életét abban a tudatban kell leélnie, hogy tönkretette az életét, avagy ilyenféle megvilágosodás nélkül meghal. -
-
Drótszamár
őstag
Biztos én sikerültem félre, de kipróbáltam a zöldet, és nem érzek késztetést a Heroinra. Sőt úgy igazán a zöldre se. Már nem is tudom mikor szívtam utoljára. (1,5 éve???)
Sztem a herkások ha nem lett volna herka akkor nagy valószínűséggel más függők lettek volna. pl alkohol. -
KERO_SAN
aktív tag
Honnan veszed, hogy ha egy deleartol veszed a heroint akkor mindig azonos tisztasagu ?
A kulonbozo higitasi folyamatok miatt, akar egy pakettben ( 1-5-10-20-100 gramm) is valtozo lehet a koncentracio. Senki nem ellenorzi, hiszen senkinek nem all erdekeben tiszta anyagot eladni.
En ismerek 2 heroinos sracot. Az egyik 3, a masik 4 eve csinalja. Az o elmeletuk szerint a heroin elosztasa csak 3 szinten folyik. 1. Aki behozza az orszagba 2. Aki eladja az utca delaerenek 3. Az utcai delear ( aki maga is fogyaszto )
Az elso 2 ''jol'' megel, a harmadik azert csinalja, mert mar neki is muszaj. Ha netan egy ilyen megoli magat, van sok-sok egyszeru fuggo, aki szivesen a helyebe lep, igy sosem all le az elosztas. ) ( BTW, ezt azert irtam le, mert gondolom nincs mindenki tisztaban azzal, hogy a mai diszkdrogok es a fu elosztasa 25-30 szinten folyik, es mar minden masodik delearnel atlag 5kilo fu, 2000 extasy, es 250 gramm speed van )
Szoktak meselni, hogy azert egyaltalan nem ugy van, ahogy meselik. A heroin meg a 200. lovesnel is elvezetet okoz, nem csak fajdalmat csillapit.. Sajnalom oket
[Szerkesztve] -
KERO_SAN
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Az hulyeseg
-
tiv83us
veterán
En a hernyohoz nem ertek, de ezt sosem fogom felfogni, hogyan lehet azt tuladagolni...
Ugye mindig ugyanattol a dealertol veszed, akkor altalaban ugyanolyan tisztasagu cuccot is kapsz. Altalaban ha nem akarod tulloni magad akkor ugyanazt a mennyiseget is szurod be, tehat ez sem lehet nagy gaz, de szerintem ha egy picivel tobbet szursz be, akkor sem halsz bele, max rosszul leszel, vagy elajulsz...stb.
Hogyan lehet azt veletlenul tuladagolni? /Ha valaki hozzaerto, az magyarazza mar el nekem, thx/ -
Drótszamár
őstag
Még nem láttam a filmet. Majd este.
Amit nem értek, bár nem tartozik szervesen a témához, hogyha valaki öngyilkos lessz aranylövéssel akkor a médiában szalagcím: ölt a drog, ha valaki leugrik a hídról, vagy lelövi magát akkor szalagcím: öngyilkos lett.
Miért diferenciálják így? Ha leugrok a hídról akkor a hid öl meg engem? Ha lelövöm magam akkor a puska? -
viizo
tag
kb. félig bírtam nézni, elég is volt.. megértem a szülők fájdalmát, de amennyire ők démonizálják a dolgokat, khm... erős túlzás..
-
KERO_SAN
aktív tag
Szerintem igen is koze van a funek a heroinhoz. Aki kiprobalta a fuvet ( vagy akarmilyen mas kabitoszert, ami ''belepodrognak'' szamit), es bejott neki az erzes, abban esetleg igeny jelentkezhet masfajta drogok kiprobalasara is.
Persze, itt a jellem erossegen mulik a dolog, ki mennyire tudja mit akar, de ott van a lehetoseg, ha nem probalja ki semelyiket, akkor lehet, hogy nem bassza el az eletet.
Igazabol szerintem egyetlen drog van, aminek nincs helye ebben a vilagban, az pedig a heroin. Olyan mertekben kontrollalhatatlan, h senki szamara nem ''ajanlott'' . Tul sokat vesz el, ahhoz kepest amit adhat. -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Már bejön az oldal. Pedig azthittem törölték.
-
Drótszamár
őstag
Valaki adjon egy linket honnan lehet lehúzni a videót.
Reggel még bejött az oldal, de most már nem jön
-
Mosqu!to
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
A család rehabilitálta, de ha az elején a szöveget megfigyeled, mondta is az anyja vagy ki a srácnak, hogy ''pedig csak tegnap nem szúrtál, mert odaadtad az xy-nak.''
Tehát attól még szúrta magát, csak megpróbálta ritkábban. Ezért ivott mákteát, stb. És az annya vette neki a cuccot már amikor teljesen le volt amortizálódva. Ezért is tudják gondolom a szülei, hogy ki volt a dealer.
Az arca meg szerintem azért ment szét, mert amikor meghalt, talán kifolyhatott valami a száján, mondjuk ilyen savas (vagy mittoménmilyen) vér, amitől valamennyire így összeolvadt a szája, a szemei elég nyilvánvalóak, a többi meg.. hát mittomén.
De amikor a marihuánát belekeverik, akkor egyszerűen szörnyen le tudnám őket oltani. Iszonyat megható az egész, és tanulságos, de rosszul gondolkodnak. Amikor azt mondja, hogy a fű függőséget okoz.. Egyszerűen vicc. Ki kéne nekik is próbálni, hogy tudják, mi az, és rádöbbennének, hogy ez nem is úgy működik, ahogy elképzelik. Itt az volt a gond, hogy a srácnak nagoyn tömték a zsebét pénzzel. Az egyik volt spanja meg is mondta, hogy túlságosan el volt engedve, és ez volt itt a baj. Egy hónapban egy százast tuti elvert, ha csak a drogokat meg ugyebár az említett éttermeket nézzük. Ez meg több, mint reális. -
sharker
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Hát Bambit

-
sharker
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
A ganxta hangja ismerős volt

-
sharker
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Hát igen...De szerintem 1év alatt jutott el a fűtől az aranylövésig...
-
sharker
aktív tag
Na azért ebbe a számban is van ellentmondás...
Nem szív, szúr semmit de iszik...
Hát grat
Mert a pia az nem káros az agynak...
Na mind1...
Nem olyan rossz a szám
-
GombócArtúr
senior tag
Igen, énis olyan 3 évre gondoltam, elég dúrván leamortizálta magát 1 év alatt.
Szerintem ott nyer magának teret az ilyesmi, ahol tényleg el van látva pénzzel az illető, és különösebb céljai nincsenek, megkap mindent amit szeretne, és valami izgalomra vágyik, mert így unalmas. Lásd a hálivúdi filmsztárok, egy részét: narkósok. Már mindent elértek, mindenük megvan, nem tudnak örülni semminek. -
sharker
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Hallgatom

Durva de igaz...''Szart se érsz''
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
Egyébként itt a témához igen jól passzoló szám:
Bővebben: link
(pár perc és a szerveren van) -
sharker
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Tüdöemboliában halt meg.De én se értem miért robbant fel

Amugy meg ha 1év alatt jutott el a herkáig akkor csak magára vessen/isten nyugasztalja/...De azért nem voltak csorók a szülei.És ez is számít.Mert ha van péz akkor cucc is van.Sajnos
Másik hogy heroninnal szerintem 5évet tuti kilehet húzni...Csak normálisan kellett volna.Mohó volt a srác.Szerintem.../Nem vagyok szakértője a heroinnak...Szerencsére/
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
Valahogy egyezik a véleményünk.
Nekem 'azelőtt' sem volt rossz negatív véleményem róla.
Énis kiváncsi lennék a konkrétumokra. A srác 97ben még egész jó erőben volt, a 98as felvételeken már elég dúrván néznek ki a szemei, és akkor meg is halt. Ami azt illeti jó gyorsan eljutott oda, 21 évesen. Bár nemtom heroinnal aktívan meddig lehet elagonizálni. Azt sem értem hogy hogyhogy otthon szúrta be magának az aranylövést? A család épp rehabilitálta őt, és nem volt valami életképes. hogy jutott hozzá?
Meg mutatták a fényképeket, mitől nézett ki olyan randán az arca? -
-Jackson-
őstag
nem a füvet kell betiltani, hanem a többit. ha fű nemlenne, még mindig ottmaradnak a keményebbek, amik tényleg nemkellenek. de szegény kis zöldecskét miékell bántani

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sharker
aktív tag
Na megnéztem...
Már régebben is láttam ezt a filmet amikor még nem próbáltam ki.Akkor én is szörnyülködve láttam mit tesz/tehet a fű.
Most már egészen másként látom.Kicsit durva amit mondott a faszi.''Fű után következik az aranylövés!''-érdekes
Még egy tűnyomot se látok magamon.És hogy a fű mindennek az előfutára?Hát ezt kétlem...Szerencsére egy ismerösöm sincs aki szúrná magát.
Egyszerűen a srác volt hülye.Hülye volt hogy lépett durvább cuccok felé.Másik hogy az nem derül ki a filmből hogy mekkora időtartam telt el az első cigitől a halálig.Ez még érdekelne. -
Gdi
senior tag
reggelre talán lejön
-
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Nincs ez a tema felfujva egy kicsit?
A heroinozasba evente szaznal kevesebben halnak bele: venykoteles gyogyszerek abuzuasaba ugy egy nagysagrenddel tobben, az alkoholt meg a nikotint meg sem emlitem, az elozonel csak a ''collateral damage'' (ittas vezetes, alkoholtol agresszivan gyilkol) joval nagyobb. A propagandaban viszont vhogy nem ezek az aranyok jelennek meg.
Amugy meg a logika sem vilagos, hogy azert, mert egy srac tullovi magat heroinnal, abbol hogy kovetkezik, hogy a marihuana a foellenseg (a ''kapuelmelet'' hivei altal hasznalt abszurd statisztikai modszerekkel siman ki lehet mutatni, hogy az anyatej egyenes ut az alkoholizmushoz).
Ez a film kb arrol szol, hogy ''nem birtuk normalisan felnevelni a gyereket, es most szeretnenk a kabitoszerekrol is hulyesegeket mondani''. Ez - bar emocionalisan teljesen ertheto - megsem kepezheti racionalis diskurzus alapjat. -
shaft72
tag
Erről csak egy rész jut eszembe a Fear and Loathingból: amikor Duke és dr. Gonzo beülnek a drogkonferenciára...
-= THE SINISTER MENACE OF NARCOTICS =-
Know your dope fiend. Your life may depend on it. You will not able to see his eyes... because of T-shades. But his knuckles will be white from inner tension, and his pants will be crusted with seamen from constantly jacking off when he can't find a rape victim. He will stagger and babble when questioned. The dope fiend fears nothing...
OFF: ez a topic ismét arra lesz csak jó, hogy oldalakon keresztül lehet fröcsögni a drogok és a marihuána káros és jótékony hatásairól, lehet linkelni a hatóanyaglistát, kémiai képleteket, fiziológia tanulmányokat, szakértői véleményeket, lehet hivatkozni a szomszéd kisfiúra aki egy cigi után kiugrott az ablakon, lehet anyázni és visszaanyázni, de a problémára úgy sem lesz megoldás - aki próbálta, az ismeri, aki nem, az elítéli, a közvélemény olyan amilyen, nem is fog megváltozni, és érdemi vitát sem várhatunk a döntéshozók között sem, hiszen itt még a kenyér is jó vastagon meg van kenve politikával...
-
Versus123
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Hát de ugyanazt játsza ez a film. EGY VICC AZ EGÉSZ
Legjobb részek, amikor a kenderről beszél a narrátor, és mutatják a szarráhernyózott embert....vagy amikor a szakállas pali(az apja?) arról beszél,hogy ezek a könnyűdrogok (idézet tőle): ''A halál előszobája....''
Megint egy film, ferdítsük el csúnyán a valóságot, a fű a státán eszköze, mert az ő fiúk annó szívott is. Ha nem lett volna fű akkor is heroinos lett volna.....hogy miért?? Hát ezen a szülőknek kéne elgondolkodniuk.
A srácot meg nem sajnálom. A heroin MÉREG! Akinek annyi agya van hogy ezt magába nyomja, az megérdemli. Ennyi erővel rágcsálhat ciánkapszulákat is,attól is beszédül.
Ez a film meg megint parasztvakítás, minden csak nem korrekt tényfeltáró film. -
lol
senior tag
nah végig nézegettem [persze bele - bele tekergettem]... sztem érdekes, habár picit hosszú így a teljes változat, érdekes látni a leépülést meg a család állapotának változását
sokan írják, hogy ajj egy kis fű aztán úgyse fognak sokan keményebbekhez nyúlin... van (nem 1) olyan ismerősöm aki nagyon fiatal (14-15 éves) és egyszerűen már a fű nem okoz élvezetet és biztos, hogy rámegy a keményeb dolgokra. sokan vannak persze akik alkalmi füvesek, ezzel nincs is gond de páran nem tudják hol a határ ezért lenne jó sok emberrel megnézetni pl ezt a filmet! -
Versus123
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
megnézem a filmet és nyilatkozom. akkor remélem nem arról fog szólni hogy aki elszív egy füvescigit annak előbb-utóbb tönkre megy az élete és tuti a hernyóhoz fog nyúlni később, mert hát ugye ez természetes....
Mi van az axeleróval? már két napja 250k-val jön mindenhonnan a cucc, pedig elvileg a max 120k.....bővítettek 2mbitre? ez a cucc is negyed óra alatt jön le...
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Az már csak az ő hibája, ha onnan tovább megy. Azért mert elkezd szívni, még nem lesz kötelező keményítenie. Ahogyan én sem tenném soha.
Nem tudod véletlen a körülményeit, hogy mért is ment át keményebb dolgokra? És ha átment, akkor mire ment tovább? -
Versus123
aktív tag
ezt már elkezdtük a kendermag topikba. most itt is játszuk le ugyanazt? miért a fű az ugródog a heroinhoz? ennyi erővel lehet a cigi vagy az alkohol is. aki próbálta már a füvet,azoknak hány százaléka lesz heroinos? ha a fű nem islétezne, akkor is ugyanannyi hernyós lenne. csak most olyan jó dolog a fűre mutogatni....
-
Mosqu!to
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Igaz.
Sajnos igen konzervatív világban élünk, és még nem is hajlandók az embrek beszélni a másikkal a drogokról, hogy vajon melyik mit is okoz, mert ők azt hiszik, hogy mindent tudnak, hogy a fűtől függő leszel, és teljesen leamortizál, majd lopni fogsz, meg gyiklkolni, hogy legyen egy spanglinyi zéd! És amikor én furcsa szemekkel nézek rá, hogy ezt melyik kisujjadból szoptad, akkor csak hebeg habog, hogy ''mé, nem így van?!''
Nevetséges az egész, és sajnos az emberek 90%-a ilyen tudatban él, ezért nem is hajlandó hallani arról, hogy legalizálják a füvet, vagy valami hasonló. Az állam simán jól járna, mert azt is jól megadóztathatná, és ha legális lenne, biztos, hogy vinnék, mint a cukrot (bár eleinte nem, mert félnének az emberek a kiközösítéstől, de később biztos realizálódna a helyzet), csak sajnos a sok begyepesedett agyú ember nem tudja, és NEM IS AKARJA felfogni a különbséget könnyű- és keménydrog közt.
De amúgy érdekes, mert később (ált. 8.) volt nálunk egy rendőrnő, aki már az általad említett felvilágosítást nyújtotta a drogokról. Vele az előadása után hosszan el lehetett beszélgetni a témáról. Szerencsére vannak ilyenek is, csak elég kevesen
-
sharker
aktív tag
Igen igazad van.És ez a baj.Akinek fogalmuk sincs miről szól ez az egész, csak azt látják a drog szóban , hogy egy túladagolás szélén álló ember aki mindjárt meghal...
Közben az alkohol , pia, kávé, tea/bármi koffein tartalmú étel-ital/ drog...Csak mind1iknek más a hatásfoka.
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
hat jah - felvilagositas kellene, nem gyermekriogatas
fuves/drogos temahoz ritkan szolok, de ha ez a sztori igaz, akkor mar 6 lab melyrol irom ezt a hsz-t (jo tudom, sarkitas, de nem nagyobb, mint a ''mindenki, aki elszivott mar egy spanglit, az kocsog rohadt gyerekgyilkos drogos csoves lesz'') -
sharker
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Én se szeretném azt..
Ellenpélda saját magam.1éve már hogy alkalmanként elszívunk a haverjaimmal egy-egy cigit de mégse vagyok herkás.Néhány ember azért nyúl keményebb cuccokhoz mert lelkileg gyengék.Vmibe kapaszkodni akarnak.És ez a drog.Én is elég gyenge vagyok lelkileg
De sose nyúlnék durvább cuccokhoz. -
Mosqu!to
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
De a fűnek nincsenek komolyabb veszélyei. Kisebb memóriazavarok léphetnek fel, semmit több. Most csak a fűről beszélek, nem dohányról meg cigipapírról! Azoktól szétmehet a tüdőd, meg rákos lehetsz, de maga a marihuana csak minimálisan káros, kb annyira mint a bor. Ezzel szemben pedig rengeteg dologra gyógyír. Persze aki innen tovább lép, az már magára vessen. Inkább azoknak kéne a káros hatásaival foglalkozó oktatófilmeket mutogtani, nem a fűével, mert arra konkrét okot úgysem fognak soha mutatni, max azt, hogy ''Nézd meg, ezt a rohadt herkást, ez is fűvel kezdte, és ha te is füvezni fogsz, akkor ugyanitt végzed!''
Persze ezt általában be lehet etetni az olyan kishalaknak, akik fikarsztnyit nem hallottak a témáról, de akinek van némi fogalma róla, az tudja, hogy ez vadbaromság. Ha annyi herkás lenne, mint ahány füves, akkor ''kicsit'' más lenne a világ... -
tuskooo
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Tényleg az, csak érdekelt ott futottál -e össze vele. Nekem egyik link se működik vmiért

-
GombócArtúr
senior tag
Azért így kezdtem a topicot mert nem szeretném hogy ez is a többi sorsára jusson, amejk ezt a témát próbálta boncolgatni. Vagyis nem szertném ha hülyegyerekek játszótere lenne.
Mosquito: szerintem a filmben szándékosan van a fű kiemelve, ami túlzónak tűnhet mivel többnyire midnenkinek ez az első. És ezt akarják megakadályozni, hogy legyen első, mert sok olyan gyenge és / vagy unatkozó tehetősebb ember van, aki nem ismeri fel ennek a veszélyeit, és azt tényleg elsodorhatja. ''Csak'' annak okoz bajt, aki nem tudja uralni sajátmagát. -
tuskooo
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Már megint az a híres tomcat?

-
lol
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
kiváncsi vagyok 20perec még
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Ez a film ha jól sejtem arról a kápmegyeri srácról szól, aki csak fűvel kezdte, aztán nagy herkás lett, és végül belehalt. A leépülésének a vége, és a halála van benne, ugye?
Még kb 6 éve láttam általános iskolában. Nem messze lakott tőlünk a srác.
De az egy oltári baromság, hogy aki füvet szív, az herkázni fog. Fordítva viszont igaz, aki herkázik, az füvezett, de azért van különbség. Szerintem ennek most kár is a fejtegetését elkezdeni. Pedig sajnos a film ezt akarja neked beetetni, hogy ez biza így van..
[Szerkesztve] -
KERO_SAN
aktív tag
Kivancsi vagyok, most toltom.
Eddig egy ertelmes prevencios filmet nem lattam, hatha most. -
sharker
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Te már próbáltad?
Töltöm
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
a mirrror feliratra katt, onnan lejön. Szándékosan nem fűztem az elején kommentárt a filmhez.
-
eziskamu
addikt
Csak nem akar elindulni a letöltés...
-
eziskamu
addikt
Mégis mi lenne ez még mielőtt modemmel lehúznám a wmv-s változatot?
Ja amúgy nem akarok marcsát szívni, de ettől még én is megnézhetem ?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
Bővebben: link
Ajánlom mindenkinek a fenti linken letölthető filmet, érdemes megnézni, elgondolkodtató.
Azt hiszem szinte mindenki érintett, van közvetett, vagy közvetlen kapcsolata ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de a többivel tényleg csak mérgezik magukat az emberek