Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Minden ami Mortal Kombat X.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
Elmicsi
üzenetére
Milyen gyémánt? Azt írtad három gold-dal játszol. És arra értettem, hogy Spec Ops Scorpion mellé én pl. csak spec ops-okat tennék.
De Cobalt14 linkjét megnézve már elhiszem, ez így tényleg durva. Mondjuk velem még nem jött szembe ilyen, lehet azért mert az 50 ezer pontot sem szoktam mostanában elérni FW-ban.
Úgy látszik, hogy a talent bevezetésével nyitva hagytak egy kiskaput és nem telik a fejlesztőknek rá pénz, hogy becsukják.
Bejelenteni itt tudod a csalókat. -
maestro87
őstag
válasz
Elmicsi
üzenetére
Ha ilyen nem összeillő csapattal játszol, akkor ne csodálkozz, hogy elvernek.
Tegnap én is játszottam velük (inferno kivételével mind fullosak voltak), hátha kapok egy "csalót", de a hard battle-t simán végig nyomtam, pedig jött velem szembe két fullos gyémánt Raiden és Mileena is egy csapatban.
9-10 millás basic attack-ot én meg még sosem tapasztaltam. Ezért volna jó egy videó mert nem tudom elhinni, hogy létezik ilyen.
-
Cobalt14
tag
válasz
Elmicsi
üzenetére
Jaja, elég bosszantó, amikor az 5 meccsből 3-4-nél mindig Klassic Liu Kang ellen indulsz. Sok karakterre gondoltam annó hogy OP, de ő rá szerintem ez határozottan igaz, illetve még Jade esetében érzem sokszor. Relentless Jasonnél ott van legalább a Basic attack kombókkal, illetve az xray ha össze tudja szedni az ember legalább egy karakterrel. Jade-nél viszont már a basic kombó is necces, megtöri a karakter dinamikáját, és baromi könnyű beszívni az ellentámadást. Liu Kang-nél meg se power drain, se DOT, ellenben a tűz gyógyítja és van egy atom durva SP2-je, meg SP1, amivel ugye gyógyítja magát. Na erre mondtam, hogy menjenek az anyjukba.
Asszem akkor éreztem olyan mértékű frusztrációt, hogy majdnem töröltem a játékot, pedig a megjelenés hete óta játszom vele, mindössze egy nap véletlen kimaradással, és azért elég komoly kollekcióm van már.Quan Chi annyira nem zavar, fogni kell azt a karaktert akinek a leggyengébb az SP1-e és hagyni bonus attack nélkül, vagy ha ügyes vagy és blokkolják akkor nem sebez egyáltalán (Pl Erron Black). Így azért relatív kis áldozattal meg lehet úszni, utána meg már nagyon nagy gondot nem okoz.
-
Elmör
őstag
válasz
Elmicsi
üzenetére
Egy ideje én is úgy veszem észre, hogy ha a elérem a 100.000 pontot Faction wars-ban akkor utána olyan ellenfeleket ad, amik már irreálisak, van 3 gold karakter, mindegyik 5-6K közötti sebzés és 10-12K közötti életerő, az egyiknél van a maxos kalapács, de más extra semmi és bedob 2 gyémánt karaktert 8-12K sebzéssel meg egy arany karaktert szintén 10-12K sebzéssel és legalább 2 fullos kártyával faction store-ból. Szoktam örülni amikor ez a harmadik meccs a normal battle-ben.
Egyiket sem tudtam megölni kb. de most legalább sokadik próbálkozásra én is megkaptam csalás nélkül a második gyémánt karakteremet. -
maestro87
őstag
válasz
Elmicsi
üzenetére
Nyolcszor tudsz (kell) megvenni egy karaktert (fusion) amivel növeled az erejüket, és sajnos ha megvan mind a nyolcszor, attól függően a Kard pack és a Kombat pack újból beadhatja (be is adja). Például a 150 soul-os Kombat pack ha bead egy már meglévő maxos karaktert akkor kb. csak 30 soul-t és 15 000 koint ad vissza. Youtube-on van fent sok videó pack nyitogatásból, ott meg lehet nézni, hogy mely karaktereket adja be a legtöbbször.
Én úgy csináltam mikor kezdtem, hogy challenge idején spóroltam, hogy megtudjam csinálni illetve átugorni a meccseket ha kell, aztán ha megcsináltam akkor nyitogattam a random pack-okat. Így tegnap már max-ra fuzionáltam az utolsó ezüst karaktert is.
Fejlesztheted a bronz karaktereket is, mert nem drágák de én inkább az Alliance pack-ból nyitottam ki őket mindig. Mondjuk még nincs is max-on mind.

Jax-nek a spec1 támadása baromi gyenge, maximum 4182-t sebez, míg Kenshi 9870-et. És azért az első támadásukat gyakrabban használja az ember. Ermac-kal még keveset játszottam, de már sokszor veszítettem a lassúsága miatt, meg amiatt, hogy az ellenfél 100%-osan kitudja védeni a spec1 támadását. (Ami számomra logikátlan, mert ugyan hogy lehetne már védekezni a telekinézis ellen.
)
Kenshi-nél meg nagyon jól jön a power drain, mert ügyes taktika esetén az ellenfél soha nem tudja bevetni a speciális attack-ját. Csak Dark Raiden-en ne alkalmazd, mert tőle nem elveszed, hanem adsz neki power-t.
Ha van lehetőséged (nekem nincs) játssz konzolon is vele, mert akkor beszerezhetsz pluszban koin-ért megvásárolható gold karaktereket (Injustice Scorpion, Undercover Cassie Cage, Cybernetic Jacqui Briggs).
A mobil alkalmazás beállításaiban keresd a Console Unlock menüpontot.Még valami. A legfontosabb, ha még nem tetted meg, hogy csinálj WB account-ot, különben játék frissítésnél ugrott az eddigi eredményed!
-
maestro87
őstag
válasz
Elmicsi
üzenetére
Szia!
Itt egy táblázat amiben összehasonlíthatod a karaktereket. De általában érvényes az a szabály, hogy a drágább az erősebb.
De azért pár tipp:
1. Bronz karaktereket szerintem ne nagyon fejleszd, azokat úgyis adja magától a napi szerencse teszten illetve az alliance pack-okban is vannak (ezüst karakter is van bennük nagyon ritkán). Így koin-t rájuk költeni csak pénzkidobás.
2. Ezüstből ajánlott Kenshi-t megvenni és mellé Sonya-t (+15% attack) és Scorpion-t (+15% attack) a bónuszok miatt. Cassie is nagyon jó Johnny és Sonya mellett. De Kenshi szerintem többet ér a power drain attack-ja miatt és az említett két tag mellett +70%-kal erősebb ha jól emlékszem.
3. Silver Jax Briggs-t ne vedd meg, harmat gyenge.
Ezüst Ermac meg csiga lassan tápászkodik föl a hadonászásai után, bár erős. 
4. A Kard Pack tartalmaz 3 gold karaktert is (Nimble Reptile, Cyromancer Sub-Zero, A-list Johnny Cage), de ritkán adja be őket (sajnos Kenshi-t sem túl gyakran). Így az elején lehet ez is pénzkidobás. Sub-Zero-t meg Kano-t adja be a legtöbbször én úgy tapasztaltam.
5. Csináld a Faction Wars-t ezerrel.
Jól fejlődik vele a karaktered és pár hét alatt tudsz venni pl. egy Dark Emperor Liu Kang-et.
6. Próbáld megcsinálni a mostani Dark Lord Kotal Kahn küldetést. A következő challenge-ek ezek lesznek így érdemes felkészülnöd rájuk, vásárolni pl. Jacqui Briggs-t, Kitana-t, gold outworld karaktereket stb... (a challenge sorrendet nem tudom).
7. A Kombat pack-ok is úgy vannak megcsinálva, hogy inkább a gyenge karaktereket adja, szóval döntsd el te magad, hogy megéri-e neked nyitogatni.
Röviden ennyi. Sok szerencsét hozzá, mert az is kell bőven.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott gamepadek: PS4, Xbox 360 / One, Logitech F széria
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Asszem akkor éreztem olyan mértékű frusztrációt, hogy majdnem töröltem a játékot, pedig a megjelenés hete óta játszom vele, mindössze egy nap véletlen kimaradással, és azért elég komoly kollekcióm van már.
Egyiket sem tudtam megölni kb. de most legalább sokadik próbálkozásra én is megkaptam csalás nélkül a második gyémánt karakteremet.