- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Igen, tényleg korrekt grafikája van; főleg a karaktermodok dobnak nagyot rajta szerintem.
Nagyon sokat játszottam vele 1-2 éve. Az egyetlen dolog, amit igazán fájlalok a játékban, az az elcseszett optimalizálás (vagy nem tudom, minek tudjam be)... Többféle videokártyával és konfigurációval is próbáltam, de mindig olyan volt, hogy egyszer száguldott, máskor meg látszólag minden ok nélkül csúnyán akadt. 
Amúgy van egy bolti verzióm (alapjáték + Tribunal + Bloodmoon + TES), aminek valószínűleg nem sok hasznát veszem már. Nem tudja valaki, hogy mennyit érhet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon sokat játszottam vele 1-2 éve. Az egyetlen dolog, amit igazán fájlalok a játékban, az az elcseszett optimalizálás (vagy nem tudom, minek tudjam be)... Többféle videokártyával és konfigurációval is próbáltam, de mindig olyan volt, hogy egyszer száguldott, máskor meg látszólag minden ok nélkül csúnyán akadt.