Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Igen, tényleg korrekt grafikája van; főleg a karaktermodok dobnak nagyot rajta szerintem.
Nagyon sokat játszottam vele 1-2 éve. Az egyetlen dolog, amit igazán fájlalok a játékban, az az elcseszett optimalizálás (vagy nem tudom, minek tudjam be)... Többféle videokártyával és konfigurációval is próbáltam, de mindig olyan volt, hogy egyszer száguldott, máskor meg látszólag minden ok nélkül csúnyán akadt. 
Amúgy van egy bolti verzióm (alapjáték + Tribunal + Bloodmoon + TES), aminek valószínűleg nem sok hasznát veszem már. Nem tudja valaki, hogy mennyit érhet?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon sokat játszottam vele 1-2 éve. Az egyetlen dolog, amit igazán fájlalok a játékban, az az elcseszett optimalizálás (vagy nem tudom, minek tudjam be)... Többféle videokártyával és konfigurációval is próbáltam, de mindig olyan volt, hogy egyszer száguldott, máskor meg látszólag minden ok nélkül csúnyán akadt.