- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Igen, tényleg korrekt grafikája van; főleg a karaktermodok dobnak nagyot rajta szerintem.
Nagyon sokat játszottam vele 1-2 éve. Az egyetlen dolog, amit igazán fájlalok a játékban, az az elcseszett optimalizálás (vagy nem tudom, minek tudjam be)... Többféle videokártyával és konfigurációval is próbáltam, de mindig olyan volt, hogy egyszer száguldott, máskor meg látszólag minden ok nélkül csúnyán akadt. 
Amúgy van egy bolti verzióm (alapjáték + Tribunal + Bloodmoon + TES), aminek valószínűleg nem sok hasznát veszem már. Nem tudja valaki, hogy mennyit érhet?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon sokat játszottam vele 1-2 éve. Az egyetlen dolog, amit igazán fájlalok a játékban, az az elcseszett optimalizálás (vagy nem tudom, minek tudjam be)... Többféle videokártyával és konfigurációval is próbáltam, de mindig olyan volt, hogy egyszer száguldott, máskor meg látszólag minden ok nélkül csúnyán akadt.