Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Macrodroid
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Imilenni #1703 üzenetére
Van több is, persze, kb. mindenféle.
Nehézség változó, régen volt már a World story, meg azóta belement vagy +400 órám. Szerintem nem rossz, 1-2 szemét harc volt a sztori alatt, HRnek meg még nagyon az elején vagyok. Változtak a mechanikák, részben azért is tűnik könnyebbnek már szerintem. Nincs már claw meachanika, a focus mód szerintem érthetőbb a többségnek. Alapsztori ~20 óra alatt volt meg. Endgame kicsit más, mert itt a városból simán kimész, elkezdesz megnézni egy mobot, amire kapod a questet. Az időjárás függvényében más a reward 1-1. Modernebb lett, de ezt csak pár óra HR után mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sorozatok
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- ELADÓ nintendo switch OLED konzolok és kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest