- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bolobi
tag
Hello
Remélem nem rossz helyre írok.
Olyan ügyben fordulnek hozzátok kedves fórum társak hogy van egy LG M2762D típusú TVm.
Rendesen működik de minap nagyon büdös égett szag kezdet eluralkodni a szobámban először nem tudtam honnan jön mert minden működött utána rájöttem hogy a TV tápjábol jön. Szedszedtem és láttam hogy egy kerámia kondenzátor el van szenesedve. A típusa: .LY SL6kV 5D azt megtudtam hogy 6kV és 5pF meg 0,5pF tolerancia.
Neki is indultam a városnak hogy veszek mikor a 3. híradástechnikai boltban is azt mondták hogy ilyen nincs akkor a neten kerestem de nem sok sikerrel. LG szervízben kedvesen jöttek azzal hogy vegyek új tápmodult de mivel tényleg semmi baja azon kívül hogy büdös ezért inkább folytattam a keresést. Kiderült hogy másnak is van ilyen gondja ugyan ezzel a kondival.
Mivel annyira nem értek hozzá ezért kérnék segítséget.
Lehet ilyet kapni valahol Mo.n?
Vagy jó bele más is? Miben térhet el? pF ben? mert 4,7pF meg 5,6pFes lenne.
Ha valaki tud segítsen kérem!Üdv Bolobi
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest