- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
VIPowER
őstag
Ezt a gyártótól kellene megkérdezned (nem csalás nem ámítás). Biztos elrontottak valamit:) Mindenesetre annak idején 1600×1024-es felbontásban játszottam a Tomb Raider 4-el és még simitást sem kellett alkalmaznom a vidkarinál mert olyan jó képe volt:) Hozzáteszem a drivere nem ajánlja fel ezt a lehetőséget. (csak 1280×1024-et) A Powerstrip-pel használtam egy ideig ezzel a felbontással, aztán meg csináltam hozzá drivert, és már A Képernyőnél is be tudtam lőni ennyire.
-
VIPowER
őstag
ptiboy! Tudod ez a régi gépemhez van. És a CTX-et azért nem mondanám Noname-nek. 1600×1024-es felbontást tud.(na nem ezért nem noname) Ez nem rossz egy 15ˇ-ostól. Mint írtam amúgy nem mindig csinálja, csak néha. 8 éves. Éppen lehet ideje hogy történjen valami változás az állapotában:))
-
Deathcourier
aktív tag
Ja nekem volt ilyen a régi monitoromon 14''es noname, ott a színkeverő chip volt rossz! :(
-
VIPowER
őstag
Van egy CTX 1565D típusú monitorom. Van amikor azt csinálja hogy fehér szín sárgára vált át. Ez mitől lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest