- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
VIPowER
őstag
Ezt a gyártótól kellene megkérdezned (nem csalás nem ámítás). Biztos elrontottak valamit:) Mindenesetre annak idején 1600×1024-es felbontásban játszottam a Tomb Raider 4-el és még simitást sem kellett alkalmaznom a vidkarinál mert olyan jó képe volt:) Hozzáteszem a drivere nem ajánlja fel ezt a lehetőséget. (csak 1280×1024-et) A Powerstrip-pel használtam egy ideig ezzel a felbontással, aztán meg csináltam hozzá drivert, és már A Képernyőnél is be tudtam lőni ennyire.
-
VIPowER
őstag
ptiboy! Tudod ez a régi gépemhez van. És a CTX-et azért nem mondanám Noname-nek. 1600×1024-es felbontást tud.(na nem ezért nem noname) Ez nem rossz egy 15ˇ-ostól. Mint írtam amúgy nem mindig csinálja, csak néha. 8 éves. Éppen lehet ideje hogy történjen valami változás az állapotában:))
-
Deathcourier
aktív tag
Ja nekem volt ilyen a régi monitoromon 14''es noname, ott a színkeverő chip volt rossz! :(
-
VIPowER
őstag
Van egy CTX 1565D típusú monitorom. Van amikor azt csinálja hogy fehér szín sárgára vált át. Ez mitől lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged