-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
biohardware
csendes tag
sziasztok!
Laptopból szeretnék egyedi kis gépet készíteni, egész pontosan ez egy kijelzőhibás macbook pro 2015 15"
tehát csak az alaplap és az akksi maradna meg(akksi kell a teljesítmény miatt mint kiderült fórumozás alatt)
csinált már itt valaki hasonlót? nem tudom eldönteni, hogy alu vagy fa ház legyen, félek, hogy a fa nagyon megtartja a hőt, ha fa lenne akkor rétegelt lemez kb 3mm, nem tudom ez vajon mennyire lenne "strapabíró"? alunál is hasonló méreteket néztem, ezt talán kikéne merevíteni, a földeléseket nem tudom, hogy laptopnál, hogy érdemes megoldani...arra gondoltam, hogy a gyári kis borda kis venti helyett kapna jóval nagyobbat
álló ház lenne ami keskeny, az alaplap mérete kb 20 x 10cm ehhez 2 oldal a csatlakozóknak van 2-2 panel ami kb 5 centis szélesek
az akksi kb alaplap méretü,
arra gondoltam, hogy középen lenne elhelyezve egy főtartó aminek baloldalán alaplap a jobb oldalán az akksiyoutube-on láttam hasonló megoldásokat egész jól néznek ki csak nem tudom a hatékonyságukat
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest