- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diceboii
újonc
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy egy Lenovo ideapad 700 15ISK laptopom van, intel i5 6300HQ proci, gtx 950m videokari, 8giga ddr4 ram, ebben tudok videókarit cserélni mondjuk egy ezres szériára? A 950m pcie 3.0 x8, viszont az ezres széria pcie 3.0 x16.
-
diceboii
újonc
válasz
MrDerekas #19505 üzenetére
Igen, én is pont ezen gondolkodtam, de láttam már hasonló gépeket, főleg youtube-on. Egy srác megoldotta a vízhűtést vgan és procin is igaz csak 1 titan x volt benne, és miniITX lap, de ha lehetne találni egy olyan microATX lapot amit valahogy be lehet préselni, akkor megoldható lenne mivel csak vertikálisan lenne nagyobb, max a kábel lyukaknak maradna picit kevesebb hely. Kellene egy kicsi 6-700-as táp is ami mellé be lehet paszírozni sli-be még egy vga-t. Szerintem lehetséges, csak nagyon utána kell járni hogy mi mekkora miliméter pontosan.
-
diceboii
újonc
Srácok, egy olyan kérdésem lenne hogy felotlott bennem egy olyan ötlet hogy kéne épiteni egy sli microATX gépet vizhutessel.. na most ha ez nem lenne elég akkor egy miniATX házba kéne bepakolni azt a micro alaplapot méghozzá egy ncase m1-be. Szerintetek lehetséges? Esetleg egy kis furassal faragassal? Nagyon utos cucc lenne
sorry a helyesirasert csak telorol irtam es siettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Diablo IV
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Deepcool GAMMAXX L240
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Seasonic X-750W Gold Tápegység
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest