- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryori
senior tag
Hello, nem tudjatok ki foglalkozik plexizéssel? Zalman Z3 oldallapjába kellene egy plexi.
-
ryori
senior tag
Dell optiplex
380asban levő venti 9w os, proci upgradenél is bírja a hűtés, de mivel egy gyengébb processzor van benne. Lehetne halkabb. Szoftveresen nem tudom lassítani, cserélni nem lehet mert Dell csatlakozós a hűtés :/ kipróbáltam passzívan (cpuhuto levalasztva) is 60fok körül jár, de ugy nem merem használni, nem tudom elég lenne e egy olajozás, állítás
vagy hűtő csere es mindenféle atalakitok hogy a 4pinest rá tudjam tenni? -
ryori
senior tag
válasz
imibogyo #17755 üzenetére
Köszi a segítséget, viszont ventit tényleg nem lehet csatlakoztatni. a tápon nincs power, az a baj hogy ez ilyen komplett kiépítés, szóval 1db sata power van csak, valamint alaplapon nincs hűtőnek csatlakozás.
Van egy 3pin-es intruder csatlakozás, de az nem a hűtés. ODD-nek van egy speckó energia csatlakozása még.Az a gond hogy ezeken a delleken nem a 2-3-4 pines csatlakozók vannak, hanem ezek a lapos dell csatik
Amúgy most hogy ilyen meleg idők járnak, a jelenlegi borda mérettel 45-52 fok körül jár a hőmérséklet.
FullHD asztal, Xvid film, böngészés. szóval ha megfelezem, lehet felmegy akár 60-65 fokra isNetet néztem, nem nagyon találni bordákat. amúgy méregettem a bordát, a hdd-t. nem kell konkrétan megfelezni. kb ez az ábra:
[link]
Nem lehet leflexelni? -
ryori
senior tag
Helló, van egy Dell optiplex 380-asom, ebben ugye van a HDD tartó, és ahhoz hogy beférjen egy Asus GT210-es kártya a maga nagy passzív hűtőjével, ki kellett venni azt a tartót.
Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]Megnéztem, kb a bordák felét kellene levágni hogy beférjen rendesen a tartó, jó lenne, mert akkor rá lehetne csukni az oldal lapot, valamint most a chipset hűtő csak úgy ott van rajta... HDD-is csak úgy behelyezve, szóval elég instabil is a dolog, meg nem tudom állítva használni.
A kérdésem, hogy mivel lehetne a bordákat levágni, kb a felét, vagy milyen passzív hűtést tudok rá venni ami beleférne? 3,5 centis a borda, ahogy néztem ha fele akkora lenne beleférne.
Szóval vagy egy bordavágási technikára, vagy egy 1,5cm-es passzív bordára lenne szükségem
aktív hűtés nem jó, mivel a kártyán nincs hűtőnek csatlakozó. játékra nem használom, így nem is igazán melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Chrome
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest