Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryori
senior tag
Helló, van egy Dell optiplex 380-asom, ebben ugye van a HDD tartó, és ahhoz hogy beférjen egy Asus GT210-es kártya a maga nagy passzív hűtőjével, ki kellett venni azt a tartót.
Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]Megnéztem, kb a bordák felét kellene levágni hogy beférjen rendesen a tartó, jó lenne, mert akkor rá lehetne csukni az oldal lapot, valamint most a chipset hűtő csak úgy ott van rajta... HDD-is csak úgy behelyezve, szóval elég instabil is a dolog, meg nem tudom állítva használni.
A kérdésem, hogy mivel lehetne a bordákat levágni, kb a felét, vagy milyen passzív hűtést tudok rá venni ami beleférne? 3,5 centis a borda, ahogy néztem ha fele akkora lenne beleférne.
Szóval vagy egy bordavágási technikára, vagy egy 1,5cm-es passzív bordára lenne szükségem

aktív hűtés nem jó, mivel a kártyán nincs hűtőnek csatlakozó. játékra nem használom, így nem is igazán melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest