- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunyus
senior tag
Üdv!
Lehet,hogy rossz helyre írok.
Van nekem egy panasonic rp-htf295 fülesem.Elszakadt jack dugó után a kábel rajt.
Eldobni azért nem akarom,van nekem másik jack dugóm de az csak 2eres.
A fülesbe jobb és baloldalra megy 2-2vezeték.De ilyen hajszálvékony erek vannak benn,meg valami gondolom árnyékolás van rajta.Na most,hogy ilyen szakszerűen megfogalmaztam
Tudnátok segíteni hogy hogyan forrasszam össze?Próbáltam forrasztás nélkül össze tekergetni,de így hol szól hol nem... -
Hunyus
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy van nekem egy ilyen thermaltake golden orb II cpu hűtőm.
Ez ugye 3pines,az alaplapi cpu hűtés csati meg 4es,ugyan ki van alakítva,hogy rá menjen a 3csati is.Viszont így 1700-1800rpm pörög folyton,nem szabályozza az alaplap.
Nem lehetne ezt valahogyan megoldani,hogy tudjam szabályozni? -
Hunyus
senior tag
Üdv!
Szeretném egy kicsit "kipofozni" a gépemet.Minden kábelt(összes táp kábelt,ventik,sata stb) szeretném beharisnyázni,fehérre gondoltam.Hol lenne érdemes megvenni a harisnyát,és a zsugorcsövet hozzá?Illetve,milyen szerszámok kellenek hozzá,és azt is hol lehet beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest