- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazahoho
őstag
sziasztok
gondom a következő: pioneer vsx-516 erősítő olyan hibát produkál,hogy a hangerőszabályzó gombja néha működik néha nem,sajnos utóbbi időben inkább nem,távirányítóról hibátlan
kérdésem ,hogy ennek a javítása kb mennyibe kerülhet ?esetleg kontakt spray segíthet-e? -
zazahoho
őstag
válasz
molnarpeter #9255 üzenetére
Az a gond,hogy garis a táp oda nem akarok beforrasztani semmit ,és cosmos háznál az érintő szenzor vezetékei ezen a kis 24 pin-es toldón ill, hosszabbítón van .
Az a tervem ,hogy az egész ház kábelezését megcsinálom szépen kábel harisnyázom minden vezetékét ,de amíg ilyen aljzatot nem tudok szerezni feketében addig nem állok neki. -
zazahoho
őstag
válasz
molnarpeter #9252 üzenetére
Szerintem nehéz menet lesz ,mert nem sok embernek van rá szüksége csak ezt találtam de nem túl gazdaságos rendelni ilyen kis összegű alkatrészt
-
zazahoho
őstag
válasz
molnarpeter #9247 üzenetére
Köszönöm,megnézem jövőhéten
szerinted lehet kapni az ellen oldali részt is?mert nekem egy kb 15-20 cm toldón megy az alaplaphoz.
-
zazahoho
őstag
válasz
ilyennincs #9233 üzenetére
létezik ilyen hosszabbító nekem cosmos házban már gyárilag mellékelték mert nem érne el a gyári
,de majd írok mert hasonló dolgokat keresek.
esetleg tud valaki fekete színű műanyagot a 24 tűs csatiból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chieftec - GPS-700A8 - 700W - eladva bazsa102381 kollégának
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- THERMALTAKE TOUGHLIQUID Ultra 360 AIO Vízhűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest