- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mr_ricsi #13811 üzenetére
,,Elég gáz, hogy pénzt adsz egy nemolcsó dologért, de arra már nem veszed a fáradságot, hogy a kézikönyvét is áttanulmányozd!"
Nem azért vettem, hogy tanulmányozzam a működését, nem az a dolgom, hogy szakértő legyek, hanem hogy a célt, amire használom, kiszolgálja. Ami különbséget én észrevettem, hogy 1 évig folyamatosan égett, nem vibrált, most viszont idegesítően vibrál, mikor munkára késztetem a gépet, pl filmnézéskor. Játéknál még nem néztem.
-
válasz
andrade #13806 üzenetére
Kikapcsolt állapotban egyik sem világít, ez esztétikai jelleggel van ott, túl nagy fényereje is van, idegesítene is, ha kikapcsolt állapotban világítana akár csak az egyik is. Ígyis felvillanyozza nekem sötétben a szobámban azt az egész sarkot.
MSI P67A-C43 (B3) alaplap.
-
-
válasz
Wind-Storm #13803 üzenetére
Nem, a HDD az elöl van, ez meg majdnem teljesen hátul (és felül) világít.
De még az alaplapon van.
-
Üdv!
A házamban (Coolermaster HAF 912 plus) van hátul kék fénycső. Nagyon szép, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy vibrál. Minél nagyobb terhelés alatt van a gépem, annál jobban vibrál. Alaphelyzetben alig, de ha már valamin dolgoznia kell a gépnek, mintha diszkóban lennék. Ez korábban nem volt így. Én valamiféle tápellátási problémára gondolok.
Mit lenne a megoldás erre, hogy újra folyamatosan égjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged