- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
haralambusz #5402 üzenetére
nyilván ttol is függ, hogy milyen alkalmazásokat uttatsz ilyenkor.
-
válasz
haralambusz #5400 üzenetére
hát papírforma szerint pont 3mat kéne kibírni ha a másik kettőt megy! De ez tök relatív. Volt hogy nekem is ment 5 órát a laptop, de volt, hogy 2 után lemerült!
-
BandiHUN
veterán
válasz
haralambusz #4361 üzenetére
rendesen csak spéci módon tudod toldani...ugyanis ezen a frekvencián ekkora feszültség lecsökken a kábel nagy kapacitásától is,ha a két ér egymáshoz,ha a föld felé nézzük.viszonyitásképp az én inverteremben 2x22pF (!!!!!!!!!) a kicsatoló kondenzátor.vagyis ha a két kábel között ugyanekkora kapacitás van,már felezted is a feszültséget...megoldás
oldd erenként,ne 2eres kábellel,és jó házimódszer,ha vékony,pl.0.22-es szigetelt vezetéket belehúzol egy 0.75-1 négyzetmilis szabvány villanyszerelési többeres kábel külsőbe,hogy jó vastag legyen a szigetelés.egyébként maga a vezeték gyakorlatilag bármilyen vékony lehet,menni fog rendben...de a szigetelés lényeg.
-
::Trunks::
senior tag
válasz
haralambusz #4371 üzenetére
Hát nem tudom.Revoltech?Mert nekem abból 5db kallódik itthon és mind rossz.Azóta Sharcoon-t veszek és az tökéletes ;)
-
::Trunks::
senior tag
válasz
Ez mindenkinél így van erre nincs megoldás,vagy én még nem hallottam róla.Unokatesóm rézkábellel IS próbálta aminek szinte nincs is ellenálláse és semmi.
-
fero02
nagyúr
válasz
haralambusz #4365 üzenetére
Van multimétered? Szakadásvizsgálóval érdemes lenne rámérni...
-
fero02
nagyúr
válasz
Van egy olyan érzésem, h zárlatos a cucc, amit csináltál...Vagy valahol áthúz az áram.
Tudsz vmi képet csinálni a dologról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest