- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzso22
senior tag
válasz
proof88 #7679 üzenetére
ne aggódj taperászni azért nem szabad a csövet mert a kezeden lévő zsírréteg felkerül a neoncsőre és mivel a cső plexi alapú statikusan töltődhet és vonzza a port.
a zsírrétegen meg persze rajt is marad.
attól hogy megráz nem kell félni 600-1000v ig terjed egy inverter feszültsége általában.
de mivel az áramerősség szinte 0 ezért teljesen veszélytelen.
Én már számtalanszor szereltem invertert bekapcsolt állapotban.
annyi hogy kicsit bizsergeti a kezem.
Egyedül a kézfejem csípte meg egy picikét.
Azért a nyelved ne ragd oda -
jaja1981
addikt
-
jaja1981
addikt
-
honyike
aktív tag
válasz
proof88 #7556 üzenetére
Jó dolog ez a modding, csak egy veszélye van!
Ha egyszer rákapsz, NEM TUDSZ LEÁLLNI!!!
Én a helyedben nem a festésen gondolkodnék, hanem akkor már inkább világítós ventit vennék! Egyre jobbak, és csendesebbek! Meg néhány színből van olyan is, ami alapból UVreagens anyagból van megcsinálva.... Csak most nem jutnak eszembe... :S
Ebben az egyensúly dologban van valami, én nem kísérleteznék vele... De ez magánvélemény...
-
honyike
aktív tag
válasz
proof88 #7550 üzenetére
Hello! Sívesen, örülök, hogy segíthettem!
Milyen UV lámpára gondolsz? Mert vannak direkt ilyen célra gyártott UV csövek, meg UV LED-ek! Pl: UV cső vagy elektroboltban veszel UV LEd-et, meg ellenállást, és összeforreasztod!
Az UVcsőnek van kábele, amit rá kell dugni a MOLEX csatira, a LEDnél meg megkell csapolni a MOLEX 12V-os ágát!
A kék fény tartalmaz UVsugarakat, tehát ha UVreagens festékkel van lefújva a venti, akkor kék hatására is világosodni fog, de az UVcső az igazi!
-
zyzzyadi
tag
válasz
proof88 #7540 üzenetére
szia szerintem vesd el a léghűtés ötletét vegyél valami frankó olcsó heatipe hűtőt amin a ventit alacsony fordlaton járatod így nincs hangja de a legjobb lenne vízhűtés de azmeg drága mondjuk még mindíg könnyebb mint megcsinálni azt amit mondtál mert ha plexis a ház oldala akkor gondolom nemakarod elcsúfítani a géped mindenféle légterelő lemezekkel. egy heatpipe megoldja a gondod nekemis szép és jó és tökéletesen csendes a vinyó hangosabb a hűtőnél.de a legnagyobb zajt a gépben a táp csinálja
-
honyike
aktív tag
válasz
proof88 #7540 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire kivitelezhető az ötlet! Ha a levegő bejut, szerintem a hang is ki fog tudni jutni! Hacsak nem használsz valami jó vastag, hasonló ehhez! De felvetődik az a probléma is, hogy a levegő elkezd szélzajt produkálni a sok élen...
Egy ilyen szivaccsal még működhet is a dolog, de van egy bagy kérdés! : van ennyi helyed a gépben??
A plexinél meg nincs mit tenni! Vagy felteszel 2-3 rétegnyit belőle, vagy hagyod úgy, ahogy van!
De a hangszigetelész SZERINTEM nem egy ojan nagyon szép, és egyedi látvány amit meg kell mutatni plexi oldallappal!
Szerintem döntsd el, hogy mennyire fontos ez a halkítás! Mert szerintem sokkal halkabb lenne a géped már attól is, ha kicseréled a vinyókat meg a ventiket valami halkra!
Szerintem úgy halkabb lenne mint a szivaccsal...
Tudom, hogy sokat írtam, de remélem érthetően sikerült megfogalmaznom!
Üdv: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile (ARPG)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged