Hirdetés
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Hát sajna nem. De ilyeneket mindenhol kapni. Obi, Praktiker, Tecsó, szinte minden barkácsboltban van ilyen. A jó az bennük, hogy a hozzá tartozó vágó és csiszoló korongok nem gyártó specifikusak, így hiába veszel olcsó kínai eszközt, abba épp úgy tehetsz minőségi vágókorongot. (Az olcsó sem rossz, csak jóval nehezebb vele vágni, és a védőszemüveg használata kötelező.)
Viszont találtam olcsóbban is Dremelt: [link]
Én spec. egy olcsóbbat használok, olcsó koronggal, de az is jó, csak arra kell ügyelni, hogy oldalirányú erőhatás a korongot soha ne érje, mert azonnal szilánkosan törik. Jah, és közben vagy 10'000-rel pörög. Gondolom már érted miért kell a védő szemüveg.
Lehet írok majd valahol ezekről egy kis irományt, ahol majd részletesen kifejtem az eszközök biztonságos használatát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Nyaralás topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Jogász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest