Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spdrfx
tag
mondtam hogy zokni vagyok elektrobol
egyebkent ez egy dvd meghajtobol kifabrikalt dioda, kicsereltem egy kinai piacos kulcstartos lezerben talalhatot erre, jo is volt, 290mA -t vett fel, csak ugy kb 5 perc utan megadta magat az aramkor. Amit neten talaltam aramkoroket azok altalaban 5V folott mukodnek, ilyen 3.6V rol hajthatot meg nem talaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- EVGA Supernova 850 GT
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
egyebkent ez egy dvd meghajtobol kifabrikalt dioda, kicsereltem egy kinai piacos kulcstartos lezerben talalhatot erre, jo is volt, 290mA -t vett fel, csak ugy kb 5 perc utan megadta magat az aramkor. Amit neten talaltam aramkoroket azok altalaban 5V folott mukodnek, ilyen 3.6V rol hajthatot meg nem talaltam.