Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucif-R
senior tag
válasz
Dani_kp #6500 üzenetére
Hát az első szikra... huha pill megnézem mikori az első postom a vizes toyikban
( 5percel később ) nem nagyon találtam meg az elejét de valamikor idén februárban szerváltam be a VGA blokkot ha jólemléxem. Azóta építgetek meg tervezgetek. Igazából kb 1 hónapja raktam össze a rendszert egy 2-3hét intenzívebb szerelgetés beszerzés tervezés után. Köztes idő főleg ábrándozás, minden más, meg tervezgetés okosodás volt. Szal 6hónapból aktívan 2-3 najó 4 hét volt az ami tervezés ( mind elektronikai, mind csövezési ) és kivitelezés volt a többi amolyan türelmetlen várakozás.
igényes és precíz munka
Pozítívumom és Negatívumom is egyben hogy baromiranagyonextrémmódon tudok pöcsölni pepecselni addig ameddig az utolsó pici homokszem is ott lesz ahol én aharom hogy legyende visszatekintve mindig az jön le hogy megérte
*venti iránynak majd pontosna utánna nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest