Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
Ez aztán kémialecke volt

Amit írtam, azért írtam, mert kezdőként az ember nagyon könnyen el tudja követni ezeket a hibákat, amiket Te is levezettél. Én is peroxidos oldattal maratok, manapság szinte oda sem figyelek, mit milyen arányban öntök össze, mert rutinból megy, de az elején, hajjaj. Na és éppen ettől szeretném megkímélni a kezdőket. A vaskloridot (gyorsmaratóként dobozolva
) kiöntöd és készen van, nem kezd öngerjesztő folyamatokba, nem képződik hirtelen nagy mennyiségű gáz. Természetesen kesztyűben dolgozol, természetesen mindkét vegyszert nem a lefolyóval itatod fel nagy töménységben, természetesen jól szellőző helységben, természetesen nem a legszebb ruhádban. Ilyen körülmények között én a vaskloridra tenném le a voksom, mint két olyan anyag keverékére, mely könnyen komoly sérülést okozhat (nem tudom, hogy gondolod, de szembe inkább klorid fröccsenjen, mint peroxid szerintem). A klorid, ha bőrre jut, nem szívódik fel azonnal, meg nem kezdi el marni, "van idő" a hirtelen fájdalom okozta pánikba esés helyett nyugodtan lemosni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rendszergazda topic
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) kiöntöd és készen van, nem kezd öngerjesztő folyamatokba, nem képződik hirtelen nagy mennyiségű gáz. Természetesen kesztyűben dolgozol, természetesen mindkét vegyszert nem a lefolyóval itatod fel nagy töménységben, természetesen jól szellőző helységben, természetesen nem a legszebb ruhádban. Ilyen körülmények között én a vaskloridra tenném le a voksom, mint két olyan anyag keverékére, mely könnyen komoly sérülést okozhat (nem tudom, hogy gondolod, de szembe inkább klorid fröccsenjen, mint peroxid szerintem). A klorid, ha bőrre jut, nem szívódik fel azonnal, meg nem kezdi el marni, "van idő" a hirtelen fájdalom okozta pánikba esés helyett nyugodtan lemosni.