- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Igen igy működni fog a dolog. Én nemrég csináltam egy kábelt az alaplapomhoz,ugyanis mivel crossfire-es, van rajt egy kiegészítő tápcsati a második karinak. Eddig nem kellett, de most meglesz a 2. kari, ezért gondoltam megcsinálom. Az volt a gond, hogy floppycsatlakozó van az alaplapon, ráadásul nem nagyon akartam elcsúfítani az összképet azzal hogy áthúzom az egész kábelt az alaplap felett. Volt egy régi floppymeghajtóm, kiforrasztottam belőle az apacsatlakozót, egy régi tápról pedig levágtam az anyát, a kábelét meghosszabítottam , és egy kék kábelhasrisnyával még viszonylag látványossá is tettem. Így nem kellett szétvágnom a tápom kábelét. Mindenre van megoldás, csak idő kell hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Seasonic Focus GX 750W Gold full modular
- Sliger Cerberus mATX
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest