Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
adatfalo
üzenetére
Szerintem simán megfelel. Kérdés, milyen lesz a ház anyaga? Mert sokan szoktak aggódni az árnyékoltság és a földelés miatt. Mivel a te esetedben az "első védelmi vonal", vagyis az alaplapi tálca nincs meg (nem fém) ezért érdemes lehet földelő-kábelekkel összekötni a komponenseket (táp, alaplap elsősorban).
Ezt a problémakört már rengetegszer a fejemhez vágták a fa gépházaim miatt, mondjuk én nem szoktam nagyon aggódni ezeken (hiszen ott a fekete kábeles földelés az eszközök között a tápon keresztül), csak gondoltam megemlítem. Az árnyékoltság más kérdés, azzal tényleg lehetnek problémák (zavarhatja a tv-t stb.), de személy szerint még ezt sem tapasztaltam, valószínűleg a minőségi komponensek miatt.
A plexit viszont nagyon óvatosan fúrd és meneteld, könnyen elpattan. Egy régebbi ITX házamnál szenvedtem vele rendesen, végül inkább átmenő csavarokkal oldottam meg az alaplap felfogatását, az egészet pedig zártszelvényekkel csavaroztam össze (ez a megoldás egyben a szellőző-réseket is megadta).

Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest