Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megint kristályozik a Motorola
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
" de akármi más is, világítás, stb."
igen, csak ilyen szép általános tanácsot már kb. 1 tucatot kaptam, és több ígéretet, hogy "megcsinálom".
az egyik zen-em most megy a 3. konfigban. (a htpc-ben pl. nem indul egyik sem, abban így most egy seasonic x400 megy.a kint lévő, lecücörgősebb, leggyengébb példánnyal most tesztelgenék, de az meg alig indul valamelyik lappal.
a különböző "nem indulásokból" kiindulva ez nem 10-20w-os kérdés, hanem inkább 50-80-(100?)...
azt sem tudom, mi a molex szabvány fogyasztási maximuma.
azt sem, ha pl. 2 db. 40-eset 2 külön molex "kanócra" kötök, az a táp "tövében" egybefut, és ártalmas, vagy eleve külön ágakra van öosztva. (ez mondjuk táp kérdés).tehát innentől kezdve az, hogy mit és hová kössek, vagy forrasszak, nem igazán segítég, mert nem értek hozzá. csak a problémát tudom megfogalmazni, és kb. a megoldás irányát.
ha azt modnod, hogy faragjak egy hűtőt, megteszem, de ehhez csont hülye vagyok.
molex hátlapi kivezetésem és masszív kábeleim vannak, hogy szakszerűen kihozzam az eszközt a gépből. de mindenképpen kapcsolható kell, nem állandó fogyasztó...
nem élet-halál kérdés, de most már a végére szeretnék járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Futás, futópályák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Titan Quest II
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi