Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Ha ellentétes sorrendben kapcsolgatod a feszt a motor tekercseire, akkor ellenkező irányba forog. Jogos, Nálad a pont.
A léptetőmotornak 2 feszültsége lehet: a léptető-, és a tartó fesz. Amit nem értettél az pont ilyet szeretett volna leírni, csak nem tudtam értelmesen megfogalmazni, bocs.

Akkor az eddigieket összegezve ez kivitelezhető lenne (most leírom h mit-hogy gondolok):
Van egy kikapcsolt állás: ilyenkor sehol semmi fesz, a motort tudom mozgatni manuálsan is ha szükséges. Elkezdem működtetni a motor "x" irányba. Amikor megnyomom az "a" gombot, akkor léptetőfeszt kap és mozdul a motor, de ahogy elengedem a gombot, akkor a tartófeszt kapja meg rögtön és abban a pozícióban megtartja a motor, akár több óráig is károsodás nélkül (?). Ha nyomok rajta megint egyet, akkor ismét lép egy egységet és ismét megtartja.
Ha megnyomom a "b" gombot, akkor az elektronika fordított "irányban" adja a tekercsre a feszt, ezáltal "y" irányba fog mozdulni, majd ismét tartó feszt kap és úgy marad.Jó a gondolatmenetem?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi