Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Megjöttek az AC ventijeim...egy kicsit csodálkozva néztem, hogy csak kéteres (piros-fekete) a tápkábele.
Ebben az esetben nem is lehet a ventit szabályozni? A panelra kötve érdekes dolgokat produkál a venti...de egy fix 5 vagy 12 voltos ágon megy...de ha már egyszer van panelom, akkor jó lenne kihasználni...
Van vmi megoldás?
-
Gorneck
legenda
válasz
TazLeacher #5470 üzenetére
Átfestés?
-
Gorneck
legenda
2 centis illetve 3 centis likak lettek fúrva. A nagyobbikba még fog menni 3-4 sata kábel...80as kell és valszeg narancs UV-s lesz...bár ezt még le kell mérnem no meg az igazi az a computermode-ból lenne ami 1 méteres...csak húzós posta...
Pulsar: Nem nehéz csak idő kell hozzá és némi fantázia. Lyukfúróval...obi-ba lehet kapni...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
-
Gorneck
legenda
válasz
bélanéni #5340 üzenetére
Sztem semmit...lógatnod kell az a jó megoldás...ha meg eddig volt is vmicske hangja a vinyádnak akkor most már nem lesz...
Az a baj, hogy így még jobban át fogja sztem adni a rezgést hisz feszülni fog a cucc, de próbáld meg...Noiseblocker NB-X-Swing HDD silencerrel egy gond van, hogy a Chieftec házkódba csak a cdrom felé tudod majd rakni a vinyákat...
csigi: Azt a köpedék vinyát kib.sztam az ablakon.
-
Gorneck
legenda
Sikerült nagyjából eltüntetnem a kábeleimet (pcie, 2 alaplapi táp, 3 hdd, előlapi kábelek)...nem semmi anyagból készíti Chieftec a házait...megfelelő eszközök nélkül nem ajánlom, hogy bárki is nekiálljon otthon 3-4 lyuk fúrásának. Sajna a tervem miszerint a sata kábelek is hátsó lemezen keresztül egy lyukon át jönnek elő az nem jött össze...nem elég hosszúak a kábelek.
Remélem a héten kész leszek és fel is tudok majd képet rakni...
-
Gorneck
legenda
válasz
Vénchopper #5016 üzenetére
Nem. Elviekben...
-
Gorneck
legenda
válasz
donpel0 #4940 üzenetére
Ezen a képen van 2 molex is...az be van kötve?
-
Gorneck
legenda
Nahh, tegnap volt egy kis időm és nézelődtem egy kicsit az XS fórumán ahol az egyik topik tele van tömve szebbnél szebb gépekkel...meghökkentő külföldön mennyire van keret a gépek szépítgetésére...igazából láma kérdésem nem tudtam hova tenni tápos topik, léghűtéses topik...de inkább ez volt ami mellett döntöttem...
Szal nem egy gépnél találkoztam azzal, hogy a tápot fordítva szerelték be...vagyis a táp ventije felfelé nézett, a teli oldala meg a proci felé...ennek mi értelme? Pusztán csak kimélik a proci+vga hőjétől a tápot ami ezáltal halkabb lesz? -
Gorneck
legenda
válasz
7Heads Drago #4665 üzenetére
1es a nem...szal nem fogja szabályozni...
2es pontra is reagálnék...nem kell átalakító...Szal nyugi van...használd egészséggel a lapot+tápot és a procit.
-
Gorneck
legenda
válasz
7Heads Drago #4656 üzenetére
Nem.
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #4607 üzenetére
2000-5000 között.
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #4603 üzenetére
Poti nem biztos jó ötlet...sztem venticsere mindenképp....
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #4600 üzenetére
Csak nem GPS?
Állítólag sima 3 pines csatival van csatlakoztatva a venti így a csere elég egyszerű. Légszállításban...10% a tűréshatár a gyári ventihez képest...szal annyival lehet kevesebb...aszhem erről vhol Stol írt, de nem emléxem rá pontosan...
-
Gorneck
legenda
A Samu 250es az még mindig zizeg...sztem ketté fogom törni...
Már akkor utáltam mikor megvettem.
A két Hitachi (2 80as) viszont teljesen elhalkult...pedig annak fix állapotban van hangja...vmi eszméletlen milyen szinten csökkentek a db-ek ezzel a megoldással...előző házamban is volt vmi hasonló megoldásom...de ott vastagabb pántok (4db) fogták a HDD-ket.
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Nahh a hozzávalók beszerzése után neki estem a dolgoknak.
Hozzávalók 20ft értékben:
- Bicikli gumi belsőből ~1 centis csíkokat vágtam...3*4dbot (3 HDD miatt).
- 3,5es csavar+anya...12-12db.
- Laposfejű HDD csavar...12db.
Nos ezeket már sikerült összerakni...fényképezőgép hiányában képeket nem tudtam csinálni...remélem a kész állapotról már tudok pár képet csinálni... -
Gorneck
legenda
válasz
d@minator #4447 üzenetére
2db 3 pines csati van rajta és 2db 4 pines. A 2db 4 pinest a lap szabályozza nagyon is jól, a 2db 3 pines viszont maxon megy vagyis 12V-on. Én a 2db 4 pinesre raktam a CPU és a Chipset hűtőm ventijét. Az ne zavarjon, hogy 4 pines, mert a 3 pines venti is simán rámegy...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Elkészült a sata toldóm...már üzemel jól. Viszont sérülés mentesen nem tudtam a csatikat leszedni. Így óvatosan kell bánnom esetleges szerelés esetén.
Ha jól emléxem akkor ezek a csatlakozó szabványok max csak külalakban térnek el...ezt azért kérdem, mert amit ma viszek haza a cégtől azon 5 ér megy keresztül (, de sérülés mentes így nem kell félnem szerelés közben, hogy szétesik a csati)...sárga+2 fekete+piros+narancs...szal a kérdésem az lenne, hogy az a narancs ér nemléte befolyásol vmit is a csatlakozón? Szal ha kimarad ennél a fajta csatlakozónál azzal bajt is okozhatok?
Remélem érthető voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest