- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Viszont egy nagyon jó szórakozás, tök jól ki van találva szerintem.
Bár a mobilos platformtól én is fázom. -
Narxis
nagyúr
válasz
Darth_Revan #10 üzenetére
Ezzel én fel tudtam tenni pár ősrégi apk-t: [link]
-
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Oksa
-
Norb79
őstag
2013. március 7-én, azaz majdnem napra pontosan egy tucat éve ingyen volt, mert nekem aznapi “vásárlás” iOSen, és mai napig engedi letölteni és játszani, az előbb próbáltam, mielőtt írtam.
Volt egy 32bit->64bit átállás iOS-en, szóltak előre minden app készítőnek, hogy van két évük felkészíteni 64bitre a 32bit only játékaikat, és aki így tett, az az app még mindig fut az iOSen, aki nem tett így, annak az appja visszamaradt a 32 bites időkben.
Így járt a settlers4 is, meg a Tin-tin játék, amik nekem pl jobban fájtak, de valahol van egy régi iPad4esem, az ugye 32 biten ragadt, arra fel tudom rakni őket, és azon futnak. Szóval valójában semmi nem veszett el. -
Silenzio
addikt
válasz
Darth_Revan #4 üzenetére
iPhone-on is előfordul, hogy egy cím OS frissítés után már nem támogatott, le se engedi tölteni. Anno hogy örültem, hogy be tudtam szerezni az ősöreg, 1992-es Alone in the Darkot iOS-re. Ahha. Sok-sok éve már el sem indul. De említhetném a 2011-es Back to the Future-t is a Telltale-től, gyakorlatilag beszerezhetetlen, ha telóra vetted meg, beszoptad, mert nem fog futni. Mindezt 93%-os tetszési index mellett engedték megtörténni.
Szerk: vicces, pont ma néztem meg, hogy ez van-e mobilra. Láttam, hogy van, azt viszont nem, hogy most jött ki. Annak idején szerintem iOS-en játszottam, vagy PC-n, nem tudom. Most Samsung Z Foldom van.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Darth_Revan #4 üzenetére
Na ezért nem veszünk androidra játékot. Max. pár száz forintért.
-
Darth_Revan
veterán
Miért ez? Portolhatnák a 2013-as Tomb Raidert meg a Rise of the Tomb Raidert
2013-as TR már portolva lett Android OS-re de gondolom az Nvidia a sűllyesztőbe vitte a licenset és a forráskódot, úgyhogy nulláról kellene csinálni, de legalább már tudjuk, hogy ősrégi Tegra X1-en is már évek óta van Android OS port. (vagyis volt, mert az Nvidia leállította a license szervert, úgyhogy aki megvette 3000-4000 Ft-ért, az nem tud játszani vele mert a másolásvédelem miatt nem indul el, az Nvidia meg mossa a kezét és refundot sem ad) -
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Drága?
-
Narxis
nagyúr
Na ezt meg kell vennem! Ja nem. Amúgy nem tudtam, hogy Switch-re is van, akinek van Switch-e szerintem több értelme van azon beszerezni mint androidon ahol már a támogatott készülékek listája is érdekes. Nord 2 és 4 támogatott de a 3 nem? Gondolom a Mediatek miatt. Azért a Feral Interactive nem szokta magára hagyni az általuk készített játékokat, pl. GRID megvan és működik még de én nem bízom már az androidban mint gaming platformban. Simán eltűnnek korábban vásárolt játékok, még visszakeresve a vásárlási előzményekben se lehet megtalálni akkor minek is költsek én pénzt androidon?
-
Sirandrish
legenda
Jaúú drága
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest