- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szabifotos #7430 üzenetére
Az vagány. Az S9-nek elég jó a vevőkéje, ha valamin, azon biztos nem fog múlni.
Nekem eddig a max az ma reggel volt, 128Mbps. CAT6-s router. 130 fölé még nem ment soha, vélhetően nem is fog.
-
4Grider
félisten
válasz
szabifotos #7416 üzenetére
Elég, ha mindkettőnek kellő térereje van és cella oldalon is össze vannak fogva.
-
4Grider
félisten
válasz
szabifotos #7410 üzenetére
Attól, hogy nem támogatja a CA-t, még lehet benne szervizmenü, ami megmutatja, hogy épp milyen frekvencián lóg.
-
4Grider
félisten
válasz
szabifotos #7408 üzenetére
Telefonodba beteszed a sim-et és megnézed a szervízmenüben, hogy milyen frekvenciákat használ forgalmazás közben.
Ha nincs szervizmenüje a telefonodnak (vagy csak nem éred el) és 4G+-it ír, akkor biztos, hogy van legalább két külön frekvencia.
Bizonyos modemek/routerek is tudják írni az admin felületükön, hogy ott épp mit használnak. -
taki01
őstag
válasz
szabifotos #7381 üzenetére
Mobilon vannak korlátozások a beérkező forgalomra, hogy nem szívják le a adatkeretedet.
-
taki01
őstag
válasz
szabifotos #7377 üzenetére
Statikus IP-t adsz a routerednek és után azt az ip-t dmz-be rakod. Utána már tudsz közvetlenül a routerről portot nyitni és nem kell szenvedni a Huawei-el.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
szabifotos #7260 üzenetére
Koszi az infot igy mar vilagos!
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
szabifotos #7258 üzenetére
Az konnyen lehet hogy felreertem.
Konkretan erre gondolok pl. akkor ez is flottas net ha jol ertem? Telenornal jelenleg 150/150 GB (nappali + ejszakai) a korlat. Akkor ugyanennyi havidijert kapok 1000GBot es ugyanolyan sebesseget elvileg? Az nem irjak hogy ez pl Telenor-e mondjuk.
-
galervin93
addikt
válasz
szabifotos #7237 üzenetére
Köszi a tippeket srácok, átnyálazom azt a topikot!
-
Diák66
őstag
válasz
szabifotos #7045 üzenetére
Az fw-t igen nehéz beszerezni hozzá, nekem eddig csak Vodafone R216-Z megosztón sikerült cserélni fw-t, igaz csak egy frissebb vodafone szoftver ment rá, ami érdekes módon idehaza elérhetetlen volt. Anno kerestem sokat és leginkább német oldalakon bukkantam rájuk.
-
4Grider
félisten
válasz
szabifotos #7049 üzenetére
Nem találkoztam még olyan emberrel, aki látott olyan embert, aki tudta debrandelni a modemjét/routerét. De biztos léteznek olyan firmware-ek néhány modellhez, amivel akár gond nélkül sikerülhet a dolog. Utána kell nézni a neten (nemzetközi fórumokban), hogy adott modellhez ilyen létezik-e/elérhető-e.
-
4Grider
félisten
válasz
A Vodafone letilt minden olyan lehetőséget a 4G eszközein, amivel mögé saját routert lehet kötni. Nem értem miért, de ez a szókásuk...
-
Soma01
veterán
válasz
Te nem tudod ezt megnézni. A szolgáltatói szoftverek (firmware) eltérő a gyáritól. Ip passthrough lehetőséget keress, vagy bridge módot a menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest