- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
válasz
thomas77 #2018 üzenetére
A three az egyik legrosszabb lefedettseggel rendelkezo szolgaltato, gyakorlatilag egy magasabb epulet aljan is mar zero lefedettseg van. Ha a sim kartya csak olyan foltokban jar ahol jo, akkor remek, de amugy nem. Az alapjan, ahogy az Orange es a T-mobile osszeolvadasa tortent (EE-kent egyesultek) en nem biznek ebben. Ami akkor tortent, hogy az Orange es a TM elkezdtek lekapcsolni a BTS-eket ott, ahol a masiknak jobb lefedettsege volt. Az eredmeny: az elofizetoknek konzisztensen atlagos, vagy az alatti terero jutott ahelyett, amit mindenki vart, hogy majd most a legjobb lefedettseget adja a ket halozat unioja.
-
mrots
junior tag
válasz
thomas77 #1977 üzenetére
"Az iPhone-ok nem kérdeztek semmit, csak ment rajtuk minden."
Kb ugyanezt tapasztaltam 2015-ben. Mindig csak androidom volt (marmint a 3220 korszak utan). Kirandultunk USAban az akkori baratnommel aki iphone-os volt. Barmit akartunk csinalni (fotozas, google maps, egy weboldal betoltese informaciokert stb) mindig kaptam elo a telefonom, szuttyogtem vele, de meg gyakorlatilag az app meg sem nyilt, mikor o az iphone-jan mar mondta a tutit vagy intezte amit kellett.
Tokom kivolt, 2016-ban a kovetkezo amerikai uton bementem egy apple boltba es vettem egy SE-t. Mondhat nekem barki barmit, de a teny az, hogy ezzel a telefonnal nincs pocsoles, nincs varakozas, nincsenek ilyen-olyan beallitasok amit at kell varialni, hogy valami menjen. Megfogod, oszt' megy. En mindig ilyen szethekkelos, custom romos, rootolt figura voltam, nyilvan ez iphone vilagban mar nincs, de oszinten megmondom: nem is kell. Sosem gondoltam, hogy a telefon lehet szimplan egy eszkoz is, ami pontosan es gyorsan kiszolgal engem amikor es ahogy akarom, mielott iphone-ra nem valtottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával