- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz 4Grider #37099 üzenetére
Esélytelen, hogy 2,5 nap alatt az elhordozott szám a flottás csomagba fog bekerülni.
A telenorhoz elhordozott szám a választott előfizetéses vagy feltöltős csomagból legjobb esetben min. 1 hét, mire a flottás csomagba fog kerülni.(#37089) kokii Arra figyelj, hogy elhordozni számot csak úgy tudsz, hogy az előfizetőnek az új és a régi szolgáltatónál is azonosnak kell lennie! Ha édesapád flottában van a telekomnál, nem biztos, hogy ő az előfizető, lehet csak a számlafizető!
-
Game-over
aktív tag
-
-
viharhozo
addikt
Telekomtol jottem at ot szammal az IT Services-be ket eve, siman ment a hordozas a ket napos hataridon belul. Kiveve a netes csomagokat, mert azokkal meg ket napot tokoltek.
Maga a folyamat kezdemenyezese mar kevesbe volt sima, a Telenornal ugy nezett ram az ugyintezo, mintha a Holdrol jottem volna
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
Melyik flottákba lehet kedvezményesen mondjuk i8 at venni, részletre, ahol net is van legalább egy 2-3-4 gb? Beszéd annyira nem fontos.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Statikus
senior tag
válasz viharhozo #37104 üzenetére
Ne érdekeljen hogyan néz Rád egy Telenoros. Neki az a biznisz, ha eladja a boltban bárki számára elérhető csomagokat drágán.
Tőlem meg is kérdezte, hogy sikerült bekerülnöm a flottába. Annyit mondtam kapcsolatok, semmi köze hozzá.
Az meg más kérdés, hogy vajon mennyire lehet képben a mobilcsomagokkal, ha neki ez ekkora meglepetést okozott.
-
-
RoSSo3
senior tag
válasz RoSSo3 #37060 üzenetére
Szerintetek meddig várjak a Szangára? Eltelt 2 hét a regisztráció (csatlakozási kérelem) óta, és semmilyen kapcsolatfelvétel (levél/email/telefon) nem történt. Hiába írtam az oldalon keresztül is nekik.
Nézzek más hasonló megoldás után? Mindenképp olyan csomagot keresnék, ami egy feltöltőkártyás csomagot ki tudna váltani. Max 200 perc lebeszélhetőség, max 2500 Ft-os havidíj, internet egyáltalán nem fontos - de a szám maradjon a saját nevünkön.
Kezdem elveszteni a reményt a Szangával
-
kano
nagyúr
-
RoSSo3
senior tag
válasz kovacs65 #37113 üzenetére
Flottavezető nevére kerül a szám, ha a táblázat nem csal
Még a Multiflotta Blue legkisebb csomagjával szemezek. De a Szanga azért lenne jó, mert náluk Vodás irányba ingyen lehet beszélni, ami nem hátrány.
Találtam egy email címet a neten, tegnap írtam egy üzenetet, hátha...
-
gboszi
senior tag
válasz RoSSo3 #37111 üzenetére
Miért annyira fontos ez a szám maradjon a nevemen dolog? Hogy tudjál “intézkedni”? Tök felesleges. Több már sokszor bizonyított flottak vannak, de te egy eldugott kis valamilyen “flottára” vársz. Szerintem az a nagyobb riziko. Eq-nál már lenne kártyád.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
kzs
tag
válasz RoSSo3 #37114 üzenetére
Nekünk kb februar ota van Szanga flottank, nagyon egyszerüen ment a regisztracio, mindent online intéztünk
Minden zökkenömentesen ment, azota is elégedettek vagyunk.Problémaidat latva egy kérdés: miutan regisztraltal, küldenek egy visszaigazolo mailt, amin meg kell erösitened az email-cimedet. Ezt megkaptad, és megerösitetted? Esetleg nézted a spam folderben?
-
RoSSo3
senior tag
Bár így ment volna minden
Igen: május 24-én regisztráltam, május 25-én kaptam meg az emailt, amiben klikkeltem a visszaigazolásra. Ez átnavigált az oldalra (de visszajelzést nem adott, hogy "Sikeres visszaigazolás" vagy ilyesmi). Azóta újra rákattintottm a linkre, hátha az volt a baj, de írja, hogy már nem érvényes, tehát gondolom sikerült a visszaigazolás.
Rendszeresen nézem a spam mappát, oda érkezett a visszaigazoló email is, de azóta semmi. Hiába írtam az oldalon keresztül, semmi. Most az ÁSZF-ben találtam két email címet, azokra írtam újra, hogy halad-e az ügy, vagy hiába várjuk a levelet. Még bizakodó vagyok, csak jó lenne hamar lerendezni a dolgot.
-
MODERÁTOR
válasz #08205312 #37116 üzenetére
Nem egész 2 hónap alatt hozta nekem vissza az árát, onnantól már termel. Szóval ez már kezd szemellenzős témába menni. Ki kell számolni, a számok nem hazudnak. Lehet megkövezni, de aki egyszer nem tud ennyit belerakni, hogy utána sokkal kevesebbet fizessen, annak ajánlom a feltöltős csomagokat, abban nincs beugró és rizikó, ráadásul instant megvan.
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
RoSSo3
senior tag
válasz gboszi #37115 üzenetére
15+ éve a nevünkön van a szám. Nem szeretném, ha kálvária árán lehetne csak visszaszerezni egy esetleges váltás esetén. Ha egyáltalán vissza lehet, mert olvastam/hallottam már történeteket, hogy 3-4 hónap múlva esetleg sikerült. (Vagy nem.)
Ahogy nézem a Szanga oldalát, nem egy "eldugott kis valamilyen" flotta, ahogy fogalmaztál. 10 éve működnek a flottacsomagok alapján, és itt is sok a pozitív tapasztalat - nem mellesleg itt ajánlottátok És kedvezőek a feltételek (ingyen vodás hívások).
Szerintem a 15 év elég hosszú idő ahhoz, hogy féltsem a számot. Sosem voltam híve az állandó számváltoztatásoknak. Szerintem nem is véletlen, hogy ez ki van emelve a táblázatban, szerintem nem én vagyok egyedül, akinek ez fontos... (még ha céges lenne a szám, vagy szimplán netre kéne. de nem ez a helyzet.)
-
bul07
nagyúr
Alvilági körökben nem is jó az
Viccet félretéve én is ragaszkodok a számomhoz semmi pénzért nem váltanék
Én úgy vagyok vele ha valaki sokat váltja a számát az jót nem jelent( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gboszi
senior tag
válasz RoSSo3 #37120 üzenetére
Oksa, te tudod, nekem meg kb 15 nincs a nevemen szám
MADcat-nél a pont, valahogy én is ezt akartam irni. Flottánál nem az a buli, hogy a 3000 Ft-os feltöltőt 2800ból megúszod. Én is komoly pénzeket spórolok, spóroltam már, igaz nekem cégesként is ez a szám szolgál.
Viszont ez már off, csak olyan magyar betegség, hogy igények vannak, de semmi kompromisszum. Mindenki 100%ban akar jól járni, semmi kockázat, de az olcsobb meg a jobb az alanyi jogon jár."If you're good at something, never do it for free!"
-
Tav-Csoves
őstag
válasz RoSSo3 #37118 üzenetére
Az ilyen visszaigazolásos emailben megadott link egy bizonyos időhöz van kötve. Ha az lejár, hibaüzenet fogad.
Emiatt ez:"de írja, hogy már nem érvényes, tehát gondolom sikerült a visszaigazolás."
nem lehet 100%-ban igaz.
Ismételd meg a regisztrációt azonos email címmel. Ha ezután nem írja, hogy regisztráltál már a megadott címmel, az első regisztráció sikertelen volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tannen
tag
És vajon miért van ez a kétfajta megoldás a flottáknál?
Saját tulajdonú szám - Flotta tulajdonú számNem arról van szó, hogy azokban a flottákban sokkal nagyobb a védettség, ahol a flottáé lesz a telefonszám, és sokkal kisebb eséllyel dőlnek be? Talán jobban kézben tudják tartani a tartozásokat, hiszen gyorsan meg tudnak válnak a nem fizetőktől, mert a kezükben van minden ügyintézés, nem?
-
RoSSo3
senior tag
Hírek Szangáéktól: technikai hiba valószínűsíthető az oldalon - kaptam válasz emailt, manuálisan történik most a regisztráció. Szerintem aki most szeretne csatlakozni, az inkább írjon emailt az oldalon található cím(ek)re, az a biztos.
Sajnos valóban nem érkezett meg a regisztrációs kérelmem hozzájuk, hiába volt sikeres a visszaigazolás is. Előfordul az ilyen.
A saját szám/nem saját szám dologról: szerintem ez ízlések és pofonok típusú kérdés, amiről kár vitatkozni. Meggyőzni úgysem fogjuk egymást: nekem és még jónéhány embernek fontos a szám, másoknak nem. Mindenki kiválaszthatja a neki szimpatikus megoldást.
A feltett kérdésre válaszolva egyébként: igen, tudom fejből a hozzám legközelebb állók telefonszámát: mert a szűk családi körben mindenkinek 15+ éves a száma. Nem látom előnyét annak, miért kéne cserélgetni. Plusz macera lenne: és hiába 21. század, nem mindenkinek van email címe, nem mindenki van fent facebookon, skype-on, stb. Gondolkozni kell kicsit "idősebb fejjel" is, 50-60 fölötti családtagoknak nem hiszem, hogy akkora buli lenne új számot megjegyezni, azt az összes nyugdíjas-korú ismerősükkel szájbarágósan megosztani. De ez csak érv a sok közül. Az üzleti életben például kifejezetten bizalomgerjesztő, ha valakinek nincs minden hónapban/évben új telefonszáma. Stabilitást jelez - nálam sokkal okosabbak is írtak már ennek előnyeiről.
-
y300fire
tag
Szanga...: Jó hír. Remélem kiderül a hűség idő. nettó bruttó...
-
lajtoskocsi
csendes tag
Igényeltem IQpro korlátlan netet egy hete, visszaigazoló emailt megkaptam de azóta semmi.
Mennyi idő mulva kapom meg a SIMkarit? Vagy felveszik velem még a kapcsolatot?
Mik a tapasztalatok? -
törölt tag
Hello!
Ismeritek őket?
http://mobilflottak.hu/mobilflottak-maganszemelyeknek/Megbízhatóak-e vagy van velük gond?
Mindenképpen olyan flottába szeretnék belépni ahol a szolgáltatóval én szerződök, a telefonszám az enyém marad.
Hogy működik ilyenkor? Ők csak valami nyilatkozatot adnak (persze pénzért) hogy beléphetek, utána a szolgáltatónál amikor megyek szerződni, tudok tájékozódni a feltételekről, díjakról és eldönteni, hogy aláírom-e a szerződést?
Kettő csomagot néztem ki:
Itt a 2290 ft-os havi díjút:
http://mobilflottak.hu/mobilflottak-maganszemelyeknek/
Ennél vajon végül kell-e hűségidőt vállalni ehhez a kedvezményes díjazáshoz?Illetve a http://mobilflottak.hu/mobilflottak-maganszemelyeknek/lakossagi-mobilflottak-kozepes-es-korlatlan-forgalmu-tarifakkal/ listából pedig a EU-P nevűt.
Tudjátok-e esetleg tapasztalatból (mert nem közlik előre), hogy ezek melyik mobilszolgáltatónál vannak?
Köszönöm!
-
csacsi67
addikt
Aki rendelet az EQ -tol Telekomos start ,csomagot hogyan kapta meg a sim kártyát postán vagy futár vitte ki?Köszi elöre is a választ.
[ Szerkesztve ]
-
RoSSo3
senior tag
válasz #68484864 #37131 üzenetére
Szia!
Én is szemeztem velük - viszont az oldalon található csomagok némelyike átalakult, megszűnt. Én az F4-et néztem ki innen, írtam is nekik a feltételekről érdeklődve, mire megírták válaszban, hogy már nem létezik az a csomag. Helyette amit kaptam ajánlat, az már 2590 Ft-os ajánlat volt (1750 helyett) legkisebb csomagként.
Szerintem küldj nekik egy levelet az oldalról, és válaszban megkapod a friss csomaglistát - az a biztos.
-
Keput
csendes tag
Sziasztok!
EU-ban használható 50 GB mobilinternetet tudnátok ajánlani nekem, hogy melyik flottában a legérdemesebb választani? Legkedvezőbb ár. Ahogy néztem, ez a maximum amit EU-ban mobilnetből bármelyik flotta is ajánl. Korlátlan EU-st nem találtam.
-
4Grider
nagyúr
-
törölt tag
Üdv!
Át tudná nekem valaki küldeni privátban a MESZK aktuális tarifáit?
Köszönöm
-
veterán
válasz Tav-Csoves #37144 üzenetére
Ennyire nem ástam bele magam
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
bul07
nagyúr
kamionosnet.eu
Nem tudom mi a helyzet velük, vedd fel velük a kapcsolatot( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kano
nagyúr
-
zzola
titán
Multiflottától megérkezet a csatlakozási engedély, viszont az alábbi áll benne:
"Az előfizető tudomásul veszi, hogy legfeljebb 5 darab számlás hangalapú előfizetést és 5 darab számlás mobil internet előfizetést vehet igénybe, melyek közül-más flottából történő átmigrálás esetét kivéve-egy előfizetés sem lehet meglévő Telenor előfizetés (sem kártyás, sem számlás)."
Erről nem kaptam infót, elinduljak egyáltalán a Telenorhoz szerződést kötni? Telenoros kártyás számmal mennék a flottába...
Köszi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest