Hirdetés
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
Senki nem tudja, vagy csak nem talál ide, aki tudja?
-
Kígyó
senior tag
Samsung v200, Westel. A hozzászólásod többi részét nem igazán értettem! Nem kaptam SMS-t, tehát kódot sem. Valami információs lapot kaptam, ami az MMS-ek között jelent meg, ez tartalmazza a tárgyat, a feladót, az üzenetosztályt, a lejárati dátumot. Ha rámegyek a további információkra, akkor még megjelenik a műveleti azonosító, az MMS verzió, meg a tartalom helye.
-
Kígyó
senior tag
Hali! Van egy kis problémám. Egy MMS-t nem tudok letölteni, azt írja a telefon, hogy túl nagy, de adott egy címet, hogy hol található. Viszont ha beütöm a wapböngészőmbe, akkor meg közli velem, hogy titkos a hely. Meg lehet valahogy nézni az ilyen MMS-eket, vagy sosem tudom meg, mi volt?
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest