Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood84
tag
1 9210i megoldja a dolgot mert nem kér kodot, nekm is van 1 mmc aminek nemtom a kodját szal ha vkinek van 1 9210i-je kölcsön 5/cre annak örülnék
-
GodHeart
senior tag
MMCPasswordFinder1.00
ez kell neked!
SYMBIANos telefonra van írva, szal csak ott tudod futtatni!
[Szerkesztve] -
movado
csendes tag
válasz
Papa-Georgo #3 üzenetére
Most legutóbb 6230iben próbáltam, de volt már sok féle telefonban. Amit írtál a fexplorer programról, azt végigjátszottam már, de nem jött be. Azért kösz a segítséget!
-
Papa-Georgo
senior tag
MMC kártya jelszó visszanyerése
Már biztos többekkel előfordult, hogy memóriakártyával együtt formázta le a telefonját. Ilyenkor előfordulhat, hogy az MMC kártya jelszót kér, pedig mi sohasem állítottunk be ilyet. Akkor vajon mi lehet a jelszó? Ezt aránylag könnyen kideríthetjük...
A művelet végrehajtásához szükség lesz egy fájlkezelő programra (pl.:ismét FExplorer). Ezután a C: meghajtón írjuk be keresésbe azt, hogy MMCSTORE. ha megtaláltuk ezt a fájlt, át kell másolni az asztali gépünkre, majd ott átnevezni MMCSTORE.TXT-re. Így a jegyzettömb (notepad), vagy bármilyen más szövegszerkesztő szoftverrel megnyitható lesz. A fájl tartalmának a végén található a jelszó. -
movado
csendes tag
Van egy 128MB MMC kártyám, ami ha beleteszem a telefonban jelszót kér. Kártyaolvasóval pedig nem látja a gép.Tud valaki nekem erre megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Yettel topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Formula-1
- iPhone topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest