- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
-
darvinya
titán
válasz
rétisün #2104 üzenetére
Nem fog segíteni, mert munkamenetet ment és nem beállításokat.
Előbbi egyre vonatkozik, az utóbbi pedig beállításhoz.Ilyet az AviDemux tud csak, de az már videó szerkesztő.
Igaz ebben is lehet csoportos munkamenetet létrehozni.
Csak sokkal több mindenre kell odafigyelni.
De a feliratot csak egyesél lehet hozzá rendelni. -
BonFire
veterán
válasz
rétisün #2100 üzenetére
Tényleg csak egy hanggal tud dolgozni egyszerre, a feliratot meg csak beégetni tudja, ami nem a legelegánsabb dolog. Éppen ezért én több programot is használok egy cél eléréséhez.
Hangot hangszerkesztőben nyitom meg és alakítom át olyanra, ami nekem megfelel. Amúgy is néha kompresszálni és normalizálni kell a hangot, akkor meg már mindegy, ha egyből hangszerkesztővel nyúlok hozzá. Ahány nyelv kell, annyi hangsávot készítek.
Az MKV Extract GUI-val kicsomagolom azt a feliratot, amire szükségem van, legtöbbször ez csak a magyar forced szokott lenni. Végül van egy átkonvertált videóm, amit az előkészített hangsávokkal és felirattal az MKV Muxer GUI-val egybeágyazok. Így aztán váltható a hang, be lehet állítani az alapértelmezést, a forced üzemmódot.
Jó munkával piszmogni kell.
-
BonFire
veterán
válasz
rétisün #2096 üzenetére
Vagy Freemake Video Converter. Én ezt használom, ha konvertálni kell, hülyéknek van kitalálva (ezért szeretem). Pont ilyen célra. MKV-t bitátázok le, plusz sokcsatornás hangból sztereót.
Előnye: gyorsabban konvertál, mint pl a Format Factory, kevesebbet is válogat, hátránya, hogy csúcsra járatja az összes processzormagot. De fele annyi idő alatt végez (mint az FF).
Hátránya: nem lehet a hangot olyan szépen paraméterezni. Csak váltakozó bitrátás AAC-t tud készíteni, amiért a YouTube cincog, vagy néha el sem fogad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged