Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
liszi70 #1582 üzenetére
Hm, érdekes. És ez az extrákkal együtt készített mkv is menüs? Csak úgy kérdezem, nem vagyok otthon ebben az mkv fabrikálásban. Másrészt ha van még türelmed, próbaképpen újra muxolhatnád a filmet egy régebbi merge-gel is.
Ezt csak azért mondom, mert jó régen belefutottam egy verzióba , ami egy kicsit "selejtes" volt (4.akárhányas verzió, pontosan már nem tudom). Ez azt csinálta, hogy muxolás után eltűnt a hangok és feliratok "nyelve", amit a Language legördülő menüjében tudsz kiválasztani. Nekem ki volt választva, de a kész film lejátszásakor már nem jelent meg a lejátszón.
Meg esetleg még azt nézd meg, hogy mi a közös (és a többitől eltérő) abban a két extrában.Szerk: ja, gondolom, azt a részt is olvastad a korábban linkelt videohelp fórumos oldalon, hogy talán csak a MediaInfo gurít egy kicsit, szóval nem kell neki feltétlenül hinni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar