- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
liszi70 #1582 üzenetére
Hm, érdekes. És ez az extrákkal együtt készített mkv is menüs? Csak úgy kérdezem, nem vagyok otthon ebben az mkv fabrikálásban. Másrészt ha van még türelmed, próbaképpen újra muxolhatnád a filmet egy régebbi merge-gel is.
Ezt csak azért mondom, mert jó régen belefutottam egy verzióba , ami egy kicsit "selejtes" volt (4.akárhányas verzió, pontosan már nem tudom). Ez azt csinálta, hogy muxolás után eltűnt a hangok és feliratok "nyelve", amit a Language legördülő menüjében tudsz kiválasztani. Nekem ki volt választva, de a kész film lejátszásakor már nem jelent meg a lejátszón.
Meg esetleg még azt nézd meg, hogy mi a közös (és a többitől eltérő) abban a két extrában.Szerk: ja, gondolom, azt a részt is olvastad a korábban linkelt videohelp fórumos oldalon, hogy talán csak a MediaInfo gurít egy kicsit, szóval nem kell neki feltétlenül hinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest