Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz body007 #4362 üzenetére

Ez úgy működik, hogy a nyomvatartott görgőt tekergetve zoomol. De ilyen appot nem fogsz találni, mert ez nem Android feature. Ez a miniPC -s romokban van (ha van). Én egy 3066 -os Finless rom -ban találkoztam vele először. Ott a bevitel almenüjében volt. Az MK802IV -re nincs Finless, a Neomode menüjében viszont én sem láttam, így bánatosan lemondtam róla. De egyszer, tök véletlenül ráakadtam. Nálam minden droidomon alap alkalmazás az E-Robot és az Elixír2. Épp az Elixírben tanulmányoztam a kütyüt, amikor az Információ -> szoftver részben ráakadtam egy kisegítő lehetőségek menüpontra és benne a beállításokra. Ráböktem és a felugró ablakban ott volt a mouse wheel zoom. Azt nem tudom, hogy a CS918 gyári, vagy vmelyik custom romjában is benne van -e. De egy próbát megér. Egyébként az ébresztő funkciót is így fedeztem föl.

Sajnos, a bt. egér/bill nekem nem megy másik eszközön újrapárosítás nélkül. Ezért az a duó megmaradt a telónak, miniPC -hez meg a Logitech MK220. Van egy tizenegykét dolláros Rikomagic MK702I -es légegerem is, de ez a hadonászósdi nekem nem gyerebe. A nagyításhoz még Dolphinban szoktam használni a pinch zoom button -t.

Új hozzászólás Aktív témák