Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
goldenfish7
üzenetére
Az enyémben nem T-s cpu van,én gyakorlatilag a legelején vettem(előrendeltem) , 1.0 - ás alaplapom van.
A filmekkel semmi gond (eddig se volt),pont tegnap raktam fel a legújabb Xbmc-t próbaképpen , és hibátlan a 720p,meg az 1080p is.
LAN-on keresztül játszom le a filmeket (wifin is megy az 1080p,de oda már dlna kell),és azt kell mondjam,az Xbmc a legtutibb. Megrögzött MX player/Archos player user voltam,de mindegyikben látható nagyon minimális "szaggatás" ,de tényleg olyan minimális,hogy éppen nem is érdekelt ,na az Xbmc-ben ez is megszűnt. Olyan folyamatos a kép,hogy alig hiszem el.
Még kicsit szoknom kell,sose használtam még,csak néha kipróbálom ha jön új verzió,de átállok rá,az biztos.
SD kártyát nem használok benne,pendrive van beledugva,arra tud írni,mert arra tölt le a droid.
A múltkor kipróbáltam milyen "szerverként" , elég pozitív volt. Töltött le egy Linux ISO
torrentet, 1MB- ra volt korlátozva a letöltés,közben meg volt osztva SMB-n a rádugott pendrive,amiről pc-re maximum sebességgel (10MB) tudtam átszedni a tartalmat lanon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Okosóra-halom Oneplus Watch 2R, Watch 3, Mobvoi Ticwatch E3, Huawei GT6, Garmin Venu 2
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- SAMSUNG T22A550 MONITOR TÁPEGYSÉG
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
torrentet, 1MB- ra volt korlátozva a letöltés,közben meg volt osztva SMB-n a rádugott pendrive,amiről pc-re maximum sebességgel (10MB) tudtam átszedni a tartalmat lanon.