- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
goldenfish7 #4108 üzenetére
Az enyémben nem T-s cpu van,én gyakorlatilag a legelején vettem(előrendeltem) , 1.0 - ás alaplapom van.
A filmekkel semmi gond (eddig se volt),pont tegnap raktam fel a legújabb Xbmc-t próbaképpen , és hibátlan a 720p,meg az 1080p is.
LAN-on keresztül játszom le a filmeket (wifin is megy az 1080p,de oda már dlna kell),és azt kell mondjam,az Xbmc a legtutibb. Megrögzött MX player/Archos player user voltam,de mindegyikben látható nagyon minimális "szaggatás" ,de tényleg olyan minimális,hogy éppen nem is érdekelt ,na az Xbmc-ben ez is megszűnt. Olyan folyamatos a kép,hogy alig hiszem el.
Még kicsit szoknom kell,sose használtam még,csak néha kipróbálom ha jön új verzió,de átállok rá,az biztos.
SD kártyát nem használok benne,pendrive van beledugva,arra tud írni,mert arra tölt le a droid.
A múltkor kipróbáltam milyen "szerverként" , elég pozitív volt. Töltött le egy Linux ISOtorrentet, 1MB- ra volt korlátozva a letöltés,közben meg volt osztva SMB-n a rádugott pendrive,amiről pc-re maximum sebességgel (10MB) tudtam átszedni a tartalmat lanon.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest