Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
goldenfish7
üzenetére
Az enyémben nem T-s cpu van,én gyakorlatilag a legelején vettem(előrendeltem) , 1.0 - ás alaplapom van.
A filmekkel semmi gond (eddig se volt),pont tegnap raktam fel a legújabb Xbmc-t próbaképpen , és hibátlan a 720p,meg az 1080p is.
LAN-on keresztül játszom le a filmeket (wifin is megy az 1080p,de oda már dlna kell),és azt kell mondjam,az Xbmc a legtutibb. Megrögzött MX player/Archos player user voltam,de mindegyikben látható nagyon minimális "szaggatás" ,de tényleg olyan minimális,hogy éppen nem is érdekelt ,na az Xbmc-ben ez is megszűnt. Olyan folyamatos a kép,hogy alig hiszem el.
Még kicsit szoknom kell,sose használtam még,csak néha kipróbálom ha jön új verzió,de átállok rá,az biztos.
SD kártyát nem használok benne,pendrive van beledugva,arra tud írni,mert arra tölt le a droid.
A múltkor kipróbáltam milyen "szerverként" , elég pozitív volt. Töltött le egy Linux ISO
torrentet, 1MB- ra volt korlátozva a letöltés,közben meg volt osztva SMB-n a rádugott pendrive,amiről pc-re maximum sebességgel (10MB) tudtam átszedni a tartalmat lanon.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
torrentet, 1MB- ra volt korlátozva a letöltés,közben meg volt osztva SMB-n a rádugott pendrive,amiről pc-re maximum sebességgel (10MB) tudtam átszedni a tartalmat lanon.