- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
goldenfish7 #4108 üzenetére
Az enyémben nem T-s cpu van,én gyakorlatilag a legelején vettem(előrendeltem) , 1.0 - ás alaplapom van.
A filmekkel semmi gond (eddig se volt),pont tegnap raktam fel a legújabb Xbmc-t próbaképpen , és hibátlan a 720p,meg az 1080p is.
LAN-on keresztül játszom le a filmeket (wifin is megy az 1080p,de oda már dlna kell),és azt kell mondjam,az Xbmc a legtutibb. Megrögzött MX player/Archos player user voltam,de mindegyikben látható nagyon minimális "szaggatás" ,de tényleg olyan minimális,hogy éppen nem is érdekelt ,na az Xbmc-ben ez is megszűnt. Olyan folyamatos a kép,hogy alig hiszem el.
Még kicsit szoknom kell,sose használtam még,csak néha kipróbálom ha jön új verzió,de átállok rá,az biztos.
SD kártyát nem használok benne,pendrive van beledugva,arra tud írni,mert arra tölt le a droid.
A múltkor kipróbáltam milyen "szerverként" , elég pozitív volt. Töltött le egy Linux ISOtorrentet, 1MB- ra volt korlátozva a letöltés,közben meg volt osztva SMB-n a rádugott pendrive,amiről pc-re maximum sebességgel (10MB) tudtam átszedni a tartalmat lanon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest