Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz goldenfish7 #4087 üzenetére

A hotspothoz nem kell letöltened semmit, elvileg minden droid tudja. Nálam, miniPC -n a Beállítások -> hálózati kapcsolatok -> egyéb -> hordozható hotspot alatt lehet bekapcsolni. A beállításaiban egyéni SSID -t lehet adni. Ez azonosítja a hotspotot, vagyis a hálózat neve (mondjuk "Én telóm", vagy "Én MK908 -am". Ez jelenik meg a másik eszközön, mint érzékelt/csatlakozott hálózat. Telón a beállítások -> vez. nélküli hálóbeállítások -> egyéb -> internetmegosztás menüpontban van (a menüpont neve/helye készülékfüggő). Nyilván az egyiken kell hotspot, a másikon csak wifi és csatlakozás.

Igen, így kell érteni, mivel pontosan egy FTP szervert hoztál létre és a másik készülékkel ehhez csatlakozol.

Aztán, ha belejöttél a hálóépítésbe, akkor lehet majd licitálni. Minap csináltam olyat, hogy router osztja az IP -t, ezen Lanon a NAS, rajta SMB szerver. Másik Lan Poweradapterbe (net a 220V -os hálózaton), arról másik adapterből, Lanon a miniPC -be, ezt osztottam tovább hotspottal, csatlakoztam rá wifin a telóval és CIFS csatolással becsatoltam a NAS teljes tartalmát közvetlenül a teló fájlrendszerébe, a /mnt/sdcard alá. Így néztem filmet.

Új hozzászólás Aktív témák