- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A 802II -n az elődök hibáit kijavították, ezáltal a bluetooth -t leszámítva széles támogatottsággal bíró eszköz, kiforrott, testre szabott oprendszerrel. Viszont arra, amire alapjában kitalálták sztem gyenge a vas. Másra pedig méginkább. A 808 esetében az az érzésem, hogy ez a JB még nincs kicsiszolódva. Számomra a két legnagyobb érvágás a Flash és a Lan támogatás hiánya. Ebből a Lanra egy frissítés formájában érzek némi reményt. A Flash hekkelés kérdése. Ezek a tényszerű pro-kontra tapasztalataim. De ami a felhasználói élményt illeti, az Makó - Jeruzsálem. Számomra nem kérdés, melyiket választanám. De azt vedd figyelembe, hogy én Android oldalról közelítem a kérdést. Szerintem a 808, a Google Play hátterével alkalmas arra, hogy ha egy átlagos médiafelhasználó este hazamegy, pc bekapcsolása nélkül kielégítheti infó, szórakozás, kommunikáció iránti igényét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock AB350M Pro4 PC, Ryzen5-1400 proci, 512 GB MVMe SSD, 4 GB VGA
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Eladó! Mac mini M2 & Magic Keyboard
- Eladó gamer PC RTX 3080 / i5-11500 / 32GB RAM/CSERE OK
- Asztali PC , Ultra 225F , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest