- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
Elirogatok itt magamban, amig másnak is megjön. Mert, hogy nekem a héten megérkezett. Egyből is lett egy szívásom, az tf kártya beleesett az mk dobozába, szóval szedhettem szét, aki vesz ilyet, majd óvatosan a kártya behelyezésével, ne járjatok úgy, mint én. Egyébként nagyon kis pöpec cucc, szépen működik az android része is. Jött már hozzá ki frissítés is 4.0.4-re illetve van egy rakat linux disztró is hozzá. Nekem most a Linaro van fent, már akad is hozzá némi hardveres gyorsítás a gpuhoz, szóval jó úton haladnak a dolgok. Szereztem ebayről egy usb to lan adaptert, azt is szépen lekezelte a cucc. Egyedül problémám a Trust bill+hanyattegér kombómmal van, amit az android nem akar kezelni, viszont linuxon szépen muzsikál. Hát ennyi így gyorsan, akinek esetleg kérdése van jöhet akár ide akár privátban is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest