Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
nagyúr
Azért nincs benne a menüpont hogy ne is akard kiakpcsolni mert Android 10 és felette olyan szinten van összegyógyítva a rendszer komponenseivel hogy az csuda.. több problémát hoz mint amit el tudsz képzelni, jogosultságok nullázása alkalmazásonként, csatolmányok letölthetetlensége, csatolmányok csatolhatatlansága, etc.. az egyik Xiaomi.EU developer kifejezetten le is írta ezt anno.
-
bodorjanos
aktív tag
Nálam Poco X3 Pro van és az ujjlenyomatolvasó problémával nem találkoztam. OTP-n és Revoluton is működik rendben. 13-as MIUI és 12-es android. Gyári rom, nem xiaomi.eu-s, hanem amivel a telót vettem. Dark módban se bakizik nálam a rendszer. Nem bosszantásból írom ezt, csak nálam ezek a hibák nem jönnek elő. App kilövést meg kezdem megszokni, bár én sem értem miért kell, de ezen már túltettem magam. Nem tudom, samunál is vannak szerintem furcsaságok, bár eddig én kerültem a samsungokat, mert nem értettük meg egymást sosem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest