- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
levente1227
csendes tag
Még valami, bár ez már talán azért sok....
De akkor mivan ha minden oké megkapom az árut kifizetem a pénzt minden rendben viszont 1 vagy 2 hónap múlva kapom a részletfizetési csekkeket esetleg felszólításokat... Ugyan születési dátumot egyéb adatokat nem kellett adnom csak számlázási címet és nevet vagy az bőven elég?? -
levente1227
csendes tag
De mi van akkor ha azt állítják hogy én hazudok és márpedig ő azt küldte amit kértem... Úgyértem hogyha a futár nem engedi meg átvétel elött hogy belenézzek. Talán átvétel után ha megvárja esetleg a tanum lehet ismétlem ha megvárja. Aztán persze ha minden okénak tűnik akkor még mindíg lehet hogy nem kapcsol be...
-
levente1227
csendes tag
Sziasztok
Egyenlőre csak gyanítom hogy valami nem lesz kerek a vásálásom során. Elutaltam 13ezer Ft -t tudom /soha ne utalj előre / persze az is lehet hogy kissé paranoiás vagyok, eddig még személyes átvételen kívül nem vettem semmit. Most csak várom a csomagot hétfőre vagy keddre ; ezt nem tudta az illető megmondani. Elméletileg tegnap lett feladva (elintézve) Utánvéttel kellene kifizetnem többet mint 100-ezer.
Kérdés: ha megjön a futár én lecsekolhatom a csomagot / kinyitni bélenézni /? Esetleg videóra rögzíthetem? Járatszámot kérdezni egyebek...? Csak attól tartok hogyha egyáltalán megjön a csomag hogy benne van-e a megvett árú vagy csak kivan tömve egyebekkel... Az eladó 2011óta tag és van pár pozitív értékelése...
Remélem csak én vagyok be....va. Túlspirázom a dolgokat de milyen lehetőségek állnak rendelkezésémre ha mégis átvernek...
Üdv:Levi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- RAM topik
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest