- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rita58
újonc
Kedves Szakértő!
Máig sem ismert előttem, de sikerült egy valótlan tartalmú okiratot állítólag aláírnom nekem és fiamnak nem emlékszünk a körülményekre sosem kértünk kölcsön- már van szakértői vélemény- élettársam 2012. évben lobogtatott előttem akkor még tanúaláírások nélkül egy megállapodás című okiratot - felháborodtam és közöltem ez hamis. Később benyújtotta már két tanú aláírásával polgári peres útra és rá akarták jegyeztetni a fiam örökségére ügyvéddel ez sikerült is de megfellebbeztük és már nincs rajt. Ekkor megtettem a feljelenést magánokirat hamisítása, tulajdonjog megváltoztatása miatt.a feljegyzést töröltettük, de mi van akkor ha miénk a két aláírás amit állítólag a rendőrségi szakértői vélemény alátámaszt?
Nem vettünk át pénzt sem én sem a fiam és az okirat valótlan tartalmú volt két tanú előtt sem írtunk alá ilyet.is Tanuk közül az egyik ismeretlen illetve a jelenlegi barátnője a másik volt élettársam fia.
Bosszúból jár el és közel 10millió forintot követel .
Mi van ha az aláírások a mi aláírásaink?Több meghatalmazást írtunk alá , volt közöttük üres lap is abban az időben amikor teljes volt a bizalom.
Ráadásul feljelentett csalásért is.Én özvegy pszichésen beteg vagyok nem dolgozhatok a fiam egyetemista. Volt é élettársam házasságot ígért rendelkezett a bankszámlám felett volt kulcsa a lakásunkhoz.Teljesen megbíztunk benne. Ő egy házasságszédelgő csaló aki a családon belüli erőszakot a pszichés ráhatást és akaratgyengítést sértegetést önbizalom letaposást erőteljesen alkalmazta.
Gondoltam fordulok a NANE közösséghez. Mit tegyünk ha kiderül miénk az aláírás amire nem emlékszünk.
Tegyek újabb feljelentést, hiszen ő a csaló?!
Köszönettel !
Rita
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gmail
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged