- Yettel topik
- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laura33
újonc
Sziasztok Kedves Fórumozók,
A http://tvnetshop.com/index.php nevű webáruházban 'vásároltam' december 14-én egy külső merevlemezt. Előre utalás esetén a kiszállítás ingyenes volt, így ezt választottam. Sajnos a termék azóta sem érkezett meg. A honlapon megadott szám vagy nem elérhető, vagy nem veszik fel, az email címről kézbesítési hibaüzenet jött vissza.
Viszont 3 emailt is kaptam a tőlük (megérkezett a pénz, raktárba érkezett az termék, átadták a futárszolgálatnak). A honlapjuk szerint a DPD futárszolgálattal vannak kapcsolatba, így az utolsó értesítés után felvettem a DPD-vel a kapcsolatot. A cégnél nem vettek fel a nevemre, címemre csomagot és nem állnak kapcsolatban ilyen nevű céggel.
A futárszolgálatnál mondták, hogy már más is érdeklődött ez után a webshop után, így sajnos szerintem nem csak engem csaptak be.
A honlap még mindig működik, 25 000 Ft-ot utaltam el nekik.Sokféleképpen keresetem az ilyen esetekre segítséget az interneten és legtöbbször ezt a fórumot dobta ki.
Kérdésem, hogy van-e olyan fórumozó, vagy ismerőse, aki vásárolt már tőlük? Ha valaki a futárnak fizet, vajon azt a terméket kiszállítják-e vagy tényleg kamu az egész honlap?Előre is köszönöm a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Assetto Corsa EVO
- Yettel topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest